120x600

Alemdar inşaat

08-09-2019 EĞİTİM

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ile ilgili bir Mesaj yayınladı. Vali Ümit yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in  2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Bİ tur

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacağı yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de; 225 okulumuzda, 2 bin 694 derslikte, 4 bin 298 öğretmenimiz ve 50 bin 41 öğrencimiz ile 9 Eylül Pazartesi günü 2019-2020 eğitim öğretim yılına başlayacağız. Okullarımızın fiziki alt yapıları, bakım ve onarımları ile ilgili tüm hazırlıklarımız yaz tatili boyunca tamamlandı. Ders kitaplarının sınıflara dağıtımı gerçekleştirildi. Pazartesi günü öğrencilerimiz sınıflarına gittiklerinde ders kitaplarını sıralarının üzerinde, kendileri için hazırlanmış olarak bulacaklar.

Değerli Öğretmenler !

Devletimizin ve ailelerinin en kıymetlileri olan öğrencilerimizin, çağın gelişmelerini takip edebilen, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanabilen, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, milli birlik ve beraberliği içselleştirmiş, sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek olan asli görevinizi heyecanla ve başarıyla yerine getireceğinize olan inancım tamdır.

Değerli Anne ve Babalar !

Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın yetişmesinde her türlü desteği veren siz saygı değer velilerimizin de okula yeni başlayan öğrencilerimiz gibi heyecanlı olduğunuzu hissediyorum. Öğrencilerimizin eğitiminde yalnız okulların değil, velilerin de büyük payı olduğunu biliyoruz. Bu nedenle daima okullarımız ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde olmanızı sizlerden özellikle istirham ediyorum. Sağlıklı ve düzenli bir iletişimle bunu başaracağımıza inanıyorum. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden de destekleyerek her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmemizin önemini takdir edersiniz.

Sevgili Öğrenciler !

Sizler, eğitimin temel unsurusunuz. Yalnızca bilgi sahibi olmak için değil; bilim, teknoloji, insani değerler ve sanat gibi alanlarda da kendinizi geliştirmek için birçok fedakârlıklara katlanarak eğitim alıyorsunuz. Akıl ve bilim ile birlikte, milli ve manevi değerleri haiz; kendini, atasını, kültürünü bilen ve yaşayan bir nesil, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşınmasında çok daha etkili olacaktır. Eğitim-öğretim alanında yapılan her türlü fedakârlık, çabalar ve yatırımlar sizler içindir. Sizler başarılı oldukça bizler de mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız. Ülkemizin 2023 hedeflerini,2053 ve 2071 vizyonlarını ve geleceğin her bakımdan büyük Türkiye’sini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle; başta geleceğimizin teminatı çocuklarımız olmak üzere tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve eğitim camiamızın 2019-2020 eğitim öğretim yılını kutluyor, eğitim- öğretim yılının ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm öğretmen öğrenci ve velilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları