120x600

Alemdar inşaat

29-05-2015 SİYASET

KUŞ CENNETİNİN KADERİ

MHP Bolu milletvekili adayı Kader Garipoğlu, bugün seçim çalışmalarına Kuş cenneti Yeniçağa İlçemizde başladı. Belediye, Emniyet Müdürlüğü ve resmi daireleri ziyaret etti. Daha sonra Real Tekstil Fabrikasını gezerek, fabrika hakkında bilgiler aldı.

KUŞ CENNETİNİN KADERİ
Bİ tur

Fabrika çalışanlarına partisinin programının işçiler ve çalışma hayatı ile ilgili vaatleri hakkında bilgi vererek onların sorularını da yanıtladı. Esnafları, parkları, kahvehaneleri ziyaret ederek sıkmadık el bırakmadı. Dükkânlarda karşılaştığı vatandaşlarımızla dertleşerek, onların istek ve önerilerini dinledi. Şikâyetlerine, partisinin seçim beyannamesi çerçevesindeki çözümleri anlatarak desteklerini istedi. AİBÜ Yaşar Çelik Meslek Yüksek Okuluna giderek yetkililerden alınan izinle bir kısım öğrenci grubu ile sohbet toplantısı yaptı. Öğrenciler siyasi bir insanın kendilerini ziyaretinden çok memnun kaldılar. Okul bittiği zaman iş bulma ve Türkiye’nin işsizlik sorunundan rahatsızlık duyduklarını belirten öğrencilere “Karamsarlığa kapılmayın. Kavli Karar MHP İktidar diyoruz. Bunu kendimizden ziyade çocuklarımız için, sizin gibi hayata atılmaya hazır gençlerimiz için istiyoruz. Sizlere uygun yaşam koşullarında, bölünüp parçalanmamış bir Türkiye bırakmak mecburiyetinde olduğumuz sorumluluğunun bilincindeyiz. Bunun için sizlerden destek istiyorum.” İfadelerini kullandı. Kader Hanım’ın bu samimi ve açık sözleri öğrencileri mutlu ederek destek sözü verdiler. Vatandaşlarla sohbetleri esnasında “Bildiğiniz gibi bu ilçenin ismi, Atatürk tarafından Reşadiye iken “Yeniçağa” olarak değiştirilmesi istendiği için değiştirilmiştir. Yani burası bizlere Atatürk tarafından bir şekilde emanet edilmiş bir ilçedir. Bizler en azından Atatürk’e olan saygımız gereği burayı baş tacı yapma mecburiyetimiz vardır. Ben bu düşünceyle Yeniçağa’ya hizmeti büyük bir borç olarak değerlendiriyorum. Hele bir de ilahi yönü var ki işte o inanç sahibi insanlar için bir farzdır. Çünkü Yeniçağa gölü, 200 civarı kuş türünün yaşadığı ve bazı göçmen kuşların sadece buranın sazlıklarında ürediğini düşünürsek Cenab-ı Allah’ın bizlere bir lûtfudur. Burayı koruyup gözetmek de bizim boynumuzun borcudur” sözleri halkı çok duygulandırdı.

 

DÖRTDİVAN’DA DİVAN KÖSÜNÜN KADER’İ

Kader Garipoğlu ikindi vakti Köroğlu’nun memleketi olan Dörtdivan’ı ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri, kahvehanelerde halkla sohbetler şeklinde geçen ziyaretin en ilginç olayı; bir vatandaşın söylediği söz oldu. Kader Hanım desteklerini vermelerini, Türkiye’nin durumunun ne olduğunu biliyorsunuz sözü üzerine bir beyefendinin “Evet! Önümüzdeki seçimlerde bence oy verilecek iki parti var. Ya HDP’ye oy vereceksin ya da MHPye oy vereceksin. Biz Dörtdivanlıyız, Köroğlu’nun memleketi. Bizim, namertle işimiz olmaz, onun için benim oyum MHP” sözü, Kader Hanımı ve yanındakileri epey duygulandırdı. Bunun üzerine Kader Garipoğlu “Dörtdivan’ın bir yerleşim yeri olarak belirlenmesi 1197 yılına Selçuklular zamanına dayanır. Bu derece geçmişi olan ve Köroğlu gibi bir dünya devinin doğum yeri olan Dörtdivan’da “Kavli Karar MHP İktidar” kösünü vurmaya geldik” sözü yankılandı. Vatandaşların gezi boyunca gösterdikleri yakın ilgi ve alaka ile “Sizi televizyondaki programda izledik. Meclise sizin gibi duruşundan taviz vermeyen ve tuttuğunu koparan milletvekillerinin gitmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden size desteğimiz tam” sözü verdiler.


Akşam vakti Kader Garipoğlu, partili Enver Korumanın oğlunun düğününe katılarak yeni evlilere “Ömür boyu mutluluklar” dilekleriyle günü noktaladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları