120x600

Alemdar inşaat

05-04-2024 SİYASET

CHP İl Başkanı Karagöz’den net mesaj ‘Akıl yaşta değil baştadır’

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Necip Fazıl Kültür merkezinde gerçekleşen mazbata töreninde, kendisine ve ekibine güvenmeyen partililere yönelik olarak, “Bu çocuklar kazandı. Demek ki akıl yaşta değil baştaymış” dedi.

CHP İl Başkanı Karagöz’den net mesaj ‘Akıl yaşta değil baştadır’
Bİ tur

Bolu’da, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında seçilen Bolu Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Mazbata törenine İlçe Belediye Başkanları, partililer ve vatandaşlar da katıldı.

“Sözümüzü tuttuk”

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, seçimlerden önce verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yaklaşık 6 ay önce ekibimle birlikte burada bir söz vermiştik. Sadece İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı yapmaya değil, parti binalarına hapis olmuş heyecanı bütün ilçelere, beldelere, mahallere, sokaklara ve hanelere yaymaya geliyoruz demiştim. Allah’a çok şükür olsun ki ekibimle, ilçe başkanlarımla, yöneticilerimle ve Bolu halkımla birlikte bu sözü tutmanın büyük mutluluğu içindeyiz. Yine şuan burada gözler görüyorum, “ya bu çocuklar mı Bolu’yu yönetecek? Bu çocuklar mı başarılı olacak? demişlerdi. Allah’ın izniyle, halkımızın destekleriyle, yöneticilerimizin özverisiyle evet o çocuklar başarılı oldular. Cumhuriyet tarihi boyunca Bolu’da il genelinde ilk defa 1’inci parti olduk. Bu işler şık takım elbiseler giyinip, yakasına parti rozeti takıp koltukta oturmakla olmuyormuş. Bu işler emekle oluyormuş, bu işler özveriyle oluyormuş. Akıl yaşta değil baştaymış demek ki” dedi.

Tanju Özcan’a söz verdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a kendisi ve örgütü adın söz veren Karagöz, “3 aydır çok zorluklar çektik. İlçe başkanımla birlikte birbirimize sarıldık her şeyi içimize attık. Ama artık yeter artık atacak olan bizler değiliz. Biz verdiğimiz sözleri tuttuk. Yalnız bir sözümüzü tutamadık. Buradan da hepinizin huzurunda özür diliyorum. Göreve geldiğimizde 2 tane belediyemiz vardı. Biz bu sayımızı 9’a çıkartacağız demiştik ama 6’ya çıkarttık. 3 tane kaybımız oldu. Sizlere söz veriyoruz. Bu görevde oluruz olmayız ama en önemlisi bu partinin bir üyesi olarak bundan sonraki süreçte var gücümüzle çalışıp Bolu’da 12 belediyenin en az 9’unu CHP yönetecek. 21 tane belediye meclis üyemizle birlikte Bolu halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu süreçte ciddi anlamda tüm Türkiye’nin hatta tüm dünyanın sevgisini saygısını kazanan sayın Tanju Özcan’a da sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Başkanım 31 Mart gecesi Bolulardan bir söz aldık. Bundan sonraki mazbatayı Ankara’da almak istediğinizi söylediniz. Örgütüm adına size söz veriyorum. Sizinle birlikte gece gündüz çalışacağız. Ankara’da size o mazbatayı aldıracağız” ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları