120x600

Alemdar inşaat

13-10-2022 SİYASET

İYİ Parti’de kongreler başlıyor..

İYİ Parti kongre takvimini açıkladı. Geçtiğimiz hafta 10 Ekim tarihinde genel merkezde yapılan il başkanları toplantısının ardından 2023 Haziran seçimleri için il ve ilçe teşkilatları ile delege seçimleri ile ilgili kongre tarihleri belirlendi. Yapılacak kongreler ile ilgili İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş “Genel Merkezimiz tarafından il ve ilçe yönetimleri ve delege seçimleri ile ilgili takvim açıklanmıştır. Kongreler bizim toylarımız ve tazelenme zamanlarımızdır. Yaklaşan İYİ Parti iktidarına güçlü ve etkin kadrolarımızla emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

İYİ Parti’de kongreler başlıyor..
Bİ tur

Geçtiğimiz hafta Ankara’da Ekim ayı İYİ Parti İl Başkanları toplantısı gerçekleşti. Toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlık etti. Yapılan toplantıda ülkede yaşanan gelişmelere ilişkin gündem maddeleri ve siyasi üst başlıklar masaya yatırıldı. Toplantının ardından 18 Haziran 2023 seçimleri öncesi parti teşkilatlarının kongre takvimiyle ilgili bilgilendirilme yazısı tüm il başkanlıklarına gönderildi. Toplantı sonrası alınan kararla ilgili İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Ahmet Örnekbaş kongre takvimi hakkında şu değerlendirmeleri yaptı :

“Geçtiğimiz hafta 10 Ekim tarihinde il başkanları toplantımızı değerli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda ülkenin içinde bulunduğu şartlarlara ilişkin çözüm önerilerimiz hakkında güncel değerlendirmeler yapıldı. Toplantımızın ardından tüm il başkanlıklarımıza 2023 seçimleri öncesi il, ilçe yönetimleri ve delege seçimleri ile ilgili kongre tarihler ile ilgili bilgilendirme metni ve tavsiye kararları iletilmiştir. Genel merkezimiz tarafından yapılan bilgilendirme doğrultusunda kongre takvimimiz başlayacaktır.

 

 

PARTİMİZİN SANCAĞINI HEP BİRLİKTE İKTİDARA TAŞIYACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Kongreler bizim tazelenme zamanlarımız, gücümüze güç katan toylarımızdır. Partimiz, halkımızın gösterdiği teveccühle büyümeye, daha geniş kitlelere ulaşmaya devam etmektedir. İYİ Parti ülkenin karanlığa saplandığı şu dönemde iktidar sorumluluğunu ve bilincini kararlı bir şekilde taşıyabilme gücüne sahiptir. Genel merkezimiz tarafından yapılan duyuru ile kongre takvimimiz 10 Ekim tarihinden başlayarak 5 Kasım tarihine kadar delege ve ilçe kongrelerimizle devam edecektir. Kongrelerimizle birlikte son iki yılda belirgin olarak büyüyen ve partimize katılan yeni yol arkadaşlarımız bu süreçte çeşitli görevlere talip olabileceklerdir. Türkiye tarihinde genel başkanlık düzeyinde görülmemiş bir gayretle kapı kapı dolaşan Sayın Genel Başkanımızla birlikte var gücümüzle sahada çalışmaya devam ediyoruz. Parti teşkilatlarımız tarafından yapılan ziyaretlerle “Kapı çal gönül al” sloganı ile başlattığımız çalışma ile kapısını çalmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin Bolu’da yaptığı ziyarette vatandaşımızın ve Bolu’da iş dünyasının gösterdiği ilgi bizi daha fazla cesaretlendirmiş ve çalışma azmimizi perçinlemiştir. Bu sorumluluk bilinci ile kongrelerimizin ardından partimizin sancağını hep birlikte iktidara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemiz bu karanlık dönemden kurtulacaktır. Az kaldı iyilik güneşi bu ülkenin üzerine doğacaktır.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları