120x600

Alemdar inşaat

26-12-2018 SİYASET

FATİH METİN:“GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerde, Bolu için düşündüğü projeleri dernek ve vakıf yöneticileri ile paylaşan Metin, onların fikirlerini almayı da ihmal etmiyor.

FATİH METİN:“GAZİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR”
Bİ tur

Fatih Metin son olarak Hak-İş’e bağlı Öz Orman-İş Sendikası, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Hayrat Vakfı ve Abant İrfan ve Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. Öz Orman İş sendikasında Bolu’nun orman varlığına dikkat çeken AK Parti’nin genç adayı Fatih Metin, %65’iormanlarla kaplı olan Bolu’da ormanların korunması adına Öz Orman İş Sendikası ile birlikte hareket edeceklerini, onların bilgi ve tecrübesinden yararlanacaklarını söyledi.

 

“Muharip gazilere yeni yer”

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi’nde Başkan Sami Yıldız ve gazilerle bir araya gelen Fatih Metin, şehitlik ve gaziliğin Türk toplumu için çok önemli değerler olduğunu belirtti. Seçildiği takdirde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi’ne yeni hizmet ofisi tahsis edeceklerinin sözünü de veren Metin, derneğin elektrik ve doğalgaz ücretlerinin kendileri tarafından karşılanacağını söyledi.  Dernek Başkanı Sami Yıldız ve Bolu’da yaşayan gaziler Fatih Metin’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

 

Doğanay’dan Tanju Özcan’a yanıt gecikmedi: “Sen Bolu’da yaşayan Ordulular’ın, Çorumlular’ın, Çankırılılar’ın da başkanı da olmayacaksın”

 

AK Parti heyeti Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nden sonra Hayrat Vakfı ve Abant İrfan ve Eğitim Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Hayrat Vakfı Başkanı Ferit Kaya, Abant İrfan ve Eğitim Derneği Başkanı Ahmet Türkkan ile buluşan Fatih Metin, STK başkanlarının görüş ve önerilerini dinledi. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay burada yaptığı açıklamada son günlerde kamuoyuna ‘Suriyelilerin başkanı olmayacağım’ diye açıklama yapan CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’a cevap verdi. Doğanay, Tanju Özcan’ın ayrıştırıcı bir dil kullandığını, bunun kimseye fayda getirmeyeceğini belirterek, “Zatı muhterem açıklama yapıyor ben Suriyelilerin değil Boluluların belediye başkanıyım diye. O zaman sen Bolu’da yaşayan Ordulular’ın, Çorumlular’ın, Çankırılılar’ın da belediye başkanı olmayacaksın. Bu açıklamaları doğru bulmuyorum. Ahlaki de bulmuyorum. Biz, Bolu’da yaşayan herkesin belediye başkanı olacak bir adayla yola çıkıyoruz” dedi.

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları