120x600

Alemdar inşaat

11-07-2022 SİYASET

CHP’nin bayramlaşma töreninde önemli mesajlar verildi........

CHP Bolu il ve İlçe Örgütleri tarafından parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine yoğun ilgi oldu. Bayramlaşma töreninde konuşan CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu; “ “Zor tünellerden geçiyoruz ama karşımızda ışık süzmesi görünmek üzere. Ben bunu hissediyorum” dedi.

CHP’nin bayramlaşma töreninde önemli mesajlar verildi........
Bİ tur

CHP Bolu il ve İlçe Örgütleri bugün parti binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdiler. Törende ilk olarak konuşan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu bayramlaşma olgusunun önemine dikkat çekerek; “Zor tünellerden geçiyoruz ama karşımızda ışık süzmesi görünmek üzere. Ben bunu hissediyorum. Sizlerinde hissettiğinizi düşünüyorum.  Halkımız yalnız bizden birlik, beraberlik ve aynı sözü aynı şekilde söylememizi bekliyor. Başka da bizden hiçbir şey beklemiyor. Bundan sonra daha büyük salonlar ve mekânlarda buluşacağımızı size müjdeleyebilirim. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve bayramınızı bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Türkoğlu; “Ülkenin ve bizim bayramımız asıl bu iktidar bu memleketi bırakıp gittiği zaman olacak”

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Kurban bayramınızı en içten ve en samimi duygularımla kutluyorum. Değerli dostlarım, ülkemizin durumu ortada. Gelinen noktada ülkenin ve bizim bayramımız asıl bu iktidar bu memleketi bırakıp gittiği zaman olacak. Çünkü bayramlar ‘bayram gibi değil’. Bir bakıyorsunuz, hastanede doktora saldırıyor.  Adliyede, avukata saldırıyor. Sokakta birbirine saldırıyor. Herkes bir kriz ve buhran halinde. Ama bu bizim insanımızın suçu değil. Olayları mevcut iktidar bireysel olarak gösterip, kendisinin sebep olduğu buhranı ve psikolojik bozukluğu sumen altı etmeye çalışıyor. Oysa bugün yaşadığımız sıkıntıların temelinde mevcut iktidarın 20 yıldır bu toplumu kendi kültüründen uzaklaştırması. Rant için her şeyi kurban etmesi var. İşte bunun önündeki tek engel bu salonda bulunan sevgili ve saygıdeğer dostlarımızdır. Bugün genel başkanımız zor olanı başarıyor. Farklı düşünen insanları bir masa etrafında topluyor. Bu noktada bizlere çok önemli görevler düşüyor. Daha fazla çalışmak, bütün bireysel duygularımızı bir kenara bırakarak ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar için el ele vererek çalışmak düşüyor bizlere. Önümüzde bir seçim süreci var.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Anadolu’nun dağlarında son yürüğün çadırı tuttuğu sürece ‘ mücadeleye devam edeceğiz. Kurtuluş savaşında yaptığı mücadeleyle tüm dünyada takdir görmüş bir millet bugün uyuşturucuyla ve mafyayla anılır hale geldi. Ne mutlu bana ki bu salonda bulunan hiçbir kimsenin o tür olaylarla en ufak ilintisi ya da ilişkisi yok. Bu da benim gururum. Böyle bir topluluğun ve siyasi anlayışın parçası olmak benim çocuklarıma bırakacağım en büyük mirastır.”

 

 

 

Parlak; “Bolu halkının bu konuya ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gördük”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kurban bayramı nedeniyle kent dışında olması nedeniyle yerine vekâlet eden belediye meclis üyesi Naci Parlak ise sözlerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın selamlarını ileterek başladı. Protokol bayramlaşmasına hayatında ilk kez belediye başkanını temsilen katıldığını vurgulayan Parlak, protokol bayramlaşmasıyla ilgili izlenimlerini partililere aktardı. Daha sonra sözü Bolu belediyesine getiren Parlak; şu ifadeleri kullandı; “ Şimdi size belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vereyim. Bayramın ilk gününden beri Aşevine her gün gidiyorum. Bolu halkından müthiş bir ilgi var. Aşevinde yoğun bir çalışma var. İnanır mısınız çok yoğun bir ilgi var. Şu ana kadar 383 adet canlı hayvan bağışı oldu. Pay olarak ta 5 tona yakın bir et payı geldi. Vatandaşlarımız çok duyarlı. Halen de bağış gelmektedir. Bir taraftan etler hazırlanıp derin dondurucuya konuluyor, bir yanda da ihtiyacı olanlara pay dağıtımı yapılıyor. Bolu halkının bu konuya ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha gördük. Bir daha ki sene çok daha fazla olacağına inanıyorum. Buradan duyarlı Bolu halkımıza da çok teşekkür ediyorum. Onların da bayramlarını kutluyorum. Onlardan Allah razı olsun. Gönderdikleri kurban paylarını Allah kabul etsin. “

 

 

Bayramlaşma töreni daha sonra basına kapalı olarak devam etti.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları