120x600

Alemdar inşaat

22-01-2020 SİYASET

CHP genel merkezi ‘Karsu’ dedi

CHP Bolu İl başkanı Kazım Karsu bugün il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle CHP Genel Merkezine giderek parti örgütü ve örgüt yönetiminden sorumlu genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile görüştü.

CHP genel merkezi ‘Karsu’ dedi
Bİ tur

Yapılan görüşmede Şubat ayında yapılacak olan il başkanlığı kongresinde Kazım Karsu’nun yeniden il başkanı adayı olması görevi bizzat  Oğuz Kaan Salıcı tarafından tevdi edildi. Kazım Karsu’da bu görevi kabul ettiğini ifade etti. CHP Genel Merkezi yetkilileri CHP Bolu il başkanlığı için başka bir adaylık başvurusunu kabul etmeyeceklerini vurgulayarak yola bundan önce olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Kazım Karsu ile devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Cumhuriyet Halk Partisinde özellikle son yıllarda genel ve yerel seçimlerde elde edilen başarıların en büyük mimarlarından biri olan Kazım Karsu parti içindeki bütünleştirici tavırları ve kritik dönemlerde aldığı doğru kararlarla Cumhuriyet Halk Partisinin Bolu’da başarı çıtasını yükseltmesinde büyük pay sahibi olmuştu.

 

 

Yapılan görüşmede Kazım Karsu’nun il başkanlığı için başka bir isim önermesine rağmen Salıcı’nın bunu kabul etmediği ve yola Kazım Karsu ile devam edeceklerini vurguladığı öğrenildi.  

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları