120x600

Alemdar inşaat

08-04-2015 SİYASET

“Bolu halkı Tanju beyi Ankara’ya yalnız göndermeyecektir”

Bolu’ya gelen CHP Grup Başkanvekili Engin Altay cumartesi günü Kartal’da tarihi bir miting düzenleyeceklerini vurgulayarak tüm partilileri bu mitinge davet etti. 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Bolu’dan en azından 2 milletvekilinin TBMM’ye gitmesi için mücadele vereceklerini vurgulayan Altay; “ Tanju beyin yanı sıra Yusuf Renkli’nin de meclise gitmesi gerekiyor çünkü meclisin renklenmesi gerekiyor” dedi.

“Bolu halkı Tanju beyi Ankara’ya yalnız göndermeyecektir”
Bİ tur

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay CHP Bolu İl ve İlçe örgütlerini ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu yaptı. Altay’ın partililerle sohbet toplantısı yapmak için geldiğini söyleyen Karsu daha sonra sözü CHP Bolu milletvekili Tanju Özcan’a verdi. Özcan, Altay’ın kendisi üzerinde çok emeği olduğunu söyleyerek bu dönem kendisinin İstanbul’dan milletvekili adayı olarak gösterildiğini vurguladı.

“Meclis çamaşır makinesi gibi çalıştı”

CHP’nin 11 Nisan'da Kartal'da miting düzenleyerek 2015 Genel seçimleri öncesinde büyük bir gövde gösterisi yapacağını vurgulayan Altay; “ O mitinge davette bulunmak için Bolu’ya geldik. Ülke genelinde olduğu gibi Bolu’dan da yüzlerce partilimizi bu mitingimize bekliyoruz. Partililerimiz bu mitinge katılarak AKP iktidarına karşı kenetlendiğimizi göstermelidir'' dedi. 24'üncü dönemde Meclisin adeta bir çamaşır makinesi gibi çalıştığını öne süren Altay; “Meclis, 17- 25 Aralık başta olmak üzere yolsuzlukları aklayan ve temizleyen bir çamaşır makinesi gibi çalıştı.” dedi.7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Bolu’dan en azından 2 milletvekilinin TBMM’ye gitmesi için mücadele vereceklerini vurgulayan Altay; “ Tanju beyin yanı sıra Yusuf Renkli’nin de meclise gitmesi gerekiyor çünkü meclisin renklenmesi gerekiyor” biçiminde konuştu. Bolu dendiği zaman aklına ilk olarak Köroğlu’nun geldiğini söyleyen Altay; “Daha sonra İzzet Baysal ve Tanju Özcan geliyor. Bolu halkı Tanju beyi Ankara’ya yalnız göndermeyecektir” şeklinde konuştu. Altay; “"AKP'nin 12 yıl boyunca ortaya koyduğu üç temel sorun vardır. Bunlardan birincisi ve en önemlisi demokrasimizde daralma vardır. Ekonomide kırılma, dış politikada itibarsızlaşma var. AKP'nin 12 yıllık iktidarının özeti budur." diye konuştu.

 

 

"




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları