120x600

Alemdar inşaat

19-04-2015 SİYASET

Milli İttifak Sahaya İniyor!

7 Haziran genel seçimleri öncesinde ittifak kararı alan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi bugün gerçekleştirdikleri ortak basın açıklamasıyla milletvekili adaylarını Bolu kamuoyuna tanıttılar.

Milli İttifak Sahaya İniyor!
Bİ tur

7 Haziran genel seçimleri öncesinde ittifak kararı alan Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi bugün gerçekleştirdikleri ortak basın açıklamasıyla milletvekili adaylarını Bolu kamuoyuna tanıttılar. Toplantıda milletvekili adayları teker teker hedeflerini açıklayarak “Milli İttifak” ile Türkiye’nin arzuladığı bir birlikteliğin ortaya çıktığını ifade ettiler. Toplantıya katılan BBP Bolu il başkanı Mahmut Alan “Tüm milletin beklediği heyecan verici bir ittifakın başlangıcındayız. Birileri isimlerini billboardlara yazdırabilirler ama Necmettin Erbakan ile Muhsin Yazıcıoğlu adlarını milletin kalplerine yazdırmışlardır” şeklinde konuştu. Baraj sorunlarının olmadığını vurgulayan Alan “Bizim farklı bir muhalefet anlayışımız var. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demesini biliriz” şeklinde konuştu. Toplantıda konuşan SP MKYK sorumlusu Ahmet Kul ise Ak Partili milletvekillerinin aylık 1000 lira ile nasıl geçinildiğini izah etmeleri gerektiğini vurgulayarak; “Sokakta ve esnafta Saadet yok ülkemizde Saadet yok o yüzden milletin Saadete ihtiyacı var. Bu milli ittifak kıyamete kadar devam edecektir” diye konuştu. Daha sonra SP-BBP İttifakının milletvekili adayları toplantıda kendilerini tanıttılar.

Toplantıda ilk olarak SP-BBP ittifakının 3.sıra milletvekili adayı Muzaffer Boyacı kendini tanıttı.1949 Yılında Gerede İlçesine bağlı Ahmetler Köyünde doğduğunu söyleyen Boyacı; “İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilimi Ankara'da tamamladım.1975 yılında Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Makina Mühendisliği bölümünden Makina Mühendisi olarak mezun oldum.1969-1975 yılları arasında Ankara 700.Muhabere Ana Depo Ve Fabrika Komutanlığı Plan-Etüd kısmında çalıştım. Askerlik görevimi yapmak üzere 1976 yılında Balıkesir Ordu donatım Okulunda eğitimimi tamamlayarak Asteğmen olarak mezun oldum. Ankara Jandarma Ağır Bakım Tamir Fabrika Komutanlığı'nda Eğitim Ve Kontrolör olarak görev yaptıktan sonra 1977 yılında Asteğmen olarak terhis oldum.1984-1989 yılları arası Refah Partisi'nden Gerede Belediye Meclis üyesi seçildim.1977-2004 yılları arasında Gerede Çelik Konstrüksiyon ve Teçhizat Fabrikaları A.Ş.'de (GERKONSAN) Baş Mühendis olarak görev yaptım ve daha sonra Karayolları Genel Müdürlüğü 4.Bölge Müdürlüğü'nden 2014 yılında emekli oldum. Evli ve üç çocuk babasıyım.” Dedi.

Toplantıda daha sonra  SP-BBP ittifakının 2.sıra milletvekili adayı Mehmet Tan kendini tanıttı.1978 Bolu doğumlu olduğunu söyleyen Tan; “İlkokul ve ortaokulu Bolu'da bitirdikten sonra, Lise'yi Bolu Ticaret Meslek Lisesi'nde tamamladım. Askerlik görevimi Bingöl Jandarma Komutanlığı'nda komando olarak tamamladım. Vatani görevimi yerinde getirdikten sonra ticaret hayatına atıldım. Kurmuş olduğum Nakliye şirketinde 15 yıldır Bolu'ya hizmet vermekteyim. Siyasi hayatıma BBP'de başladım. BBP il yönetiminde İl Saymanı Olarak görev aldım.” Şeklinde konuştu.

Toplantıda son olarak SP-BBP ittifakının 1.sıra milletvekili adayı Veysel Çetinkaya kendisini tanıttı.1959 yılında Seben’de doğduğunu söyleyen Çetinkaya; “1977'de Gerede İmam-hatip Lisesi, 1981'de Bursa Yüksek İslam Enstitüsünden mezun oldum. Sırası ile Van Erciş Lisesi, Sakarya Gölkent Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, 1989-2012 yılları arasında Bolu İmam-Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmenliği yaptım.2012 yılında aynı görevden emekli olarak Saadet Partisi Bolu İl Başkanı oldum.2014 Mahalli İdareler seçiminde Saadet Partisi'nden Belediye Başkan adayı oldum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Arapça biliyorum.7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi Milletvekili Adayıyım.” Dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları