120x600

Alemdar inşaat

15-08-2017 SİYASET

Karsu; Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak çirkin bir kampanyanın yürütülmekte olduğunu vurgulayarak; “Adalet, özgürlük ve demokrasi isteyen milyonların sesi ve umudu olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız” dedi.

Karsu; Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız
Bİ tur

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak çirkin bir kampanyanın yürütülmekte olduğuna dikkat çekerek; “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tehditlerine Pabuç bırakmayacağız. Erdoğan rejimi her türlü muhalefeti suç örgütü gibi tarif ederek siyasi baskı alma çabasındadır” dedi. Karsu, sözlerini şu şekilde sürdürdü;  “Geçmişte FETÖ ile iştirak halinde kumpas davası tezgâhlayan Erdoğan iktidarının FETÖ ile yolları bugün ayrılmış gibi görünse de aynı uygulamayı devam ettirdikleri, yeni kumpas içinde oldukları görülmektedir. Ortada bir casusluk suçu yoktur. Anayasa mahkemesi de böyle söylemektedir. Buna rağmen Erdoğan’ın talimatıyla İstanbul milletvekilimiz Enis Berberoğlu haksız yere mahkûm edilmiş ve tutuklanmıştır. Önce mahkeme başkanı ve heyet değiştirilmiş, mahkûmiyet kararı verilmiş daha sonrada bu mahkemenin kararı inceleyecek üst mahkemenin başkanı değiştirilmiştir. Bütün bu uygulamalar kumpas davalarının tipik özelliğidir.”

 

“Türkiye’ye giydirmek istediğiniz deli gömleğini yırtıp atacağız”

Karsu sözlerini şu biçimde tamamladı; “Kurgulanan kumpas üzerinden Enis Berberoğlu’nu rehin alan bu anlayış şimdi de Genel Başkanımızı tehdit etmektedir. Amaç CHP Genel Başkanını tehdit ederek topluma korku salmaktır. Erdoğan’ın tehditlerine boyun eğmeyeceğiz Adalet özgürlük demokrasi isteyen milyonların sesi ve umudu olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız. Türkiye’ye giydirmek istediğiniz deli gömleğini yırtıp atacağız. Baskıcı ve zorba rejiminiz tanımıyor, tanımayacağız. Mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları