120x600

Alemdar inşaat

20-02-2018 SİYASET

İYİ Parti, CHP’ yi Ziyaret Etti

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, Merkez ilçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Mengen İlçe Başkanı Evren Ermiş, İl ve Merkez ilçe Divan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kongrelerini tamamlayan Bolu Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti, CHP’ yi Ziyaret Etti
Bİ tur

İYİ Parti Bolu İl ve İlçe teşkilatları bugün CHP Bolu İl ve İlçe Örgütlerini ziyaret ettiler. Ziyarette ilk konuşmayı CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu yaptı.  Karsu; “Ülkemizin zor bir tünelden geçtiği bu günlerde bir arada ve birlikte olmak, ülkenin menfaatleri doğrultusunda düşünmek ve yüceltmek, barış içinde bulunmak kadar güzel bir şey olmadığını Yüce Mustafa Kemal Atatürk’ te demiştir. Yeni kurduğunuz partinize hayırlı olsun diyor ve ülkemiz, Bolu’muz ve hepimiz için başarılı olmasını diliyorum. Aramızda düşünce farklılıkları olabilir ancak, ortak noktamız, Yüce Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleridir esas olan odur geri kalan ise teferruattır. Bu ülke için her şeyini vermeye hazır olan bir toplumun liderleri arasında kim olursa olsun farklılık gözetmeden hepsini saygıyla selamlıyor bugüne kadar bu ülke uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimize rahmet ve gazilerimize şifalar diliyorum. Şehitlerimize rahmet ve şükran sunuyorum” dedi.

 

 

İyi Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın  ise “Yakın tarihte il ve ilçe kongrelerinizi tamamladınız, Kongreleriniz hayırlı olsun.  Bizde İlçe kongrelerimizi yaptık.  4 Mart’ta il kongremizi yapacağız. İyi Parti olarak Atatürk İlke ve İnkılaplarını rehber edinerek parlamenter demokrasiyi savunan insanlarız. Atatürk İlke ve İnkılaplarını hedef alarak Cumhuriyetçi ve Parlamenter demokrasiyi savunan bir partiyiz.  Biz bu hedefle kurulduk.2019 yılında bizim gibi düşünen insanları hep beraber mücadele etmeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.

 

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ise “İyi Partiden buraya gelip bizleri ziyaret ederek onurlandıran tüm arkadaşlarımıza iyi dileklerimizi sunuyoruz. Kuruluş sürecinizi çok yakından takip ettik. Sayın Meral Akşener’i divan üyeliğim döneminden iyi tanırım. Türkiye’ye bakışını, dünyaya bakışını gayet iyi biliyorum. Kurduğu partinin cumhuriyete, laikliğe, Üniter yapımıza katkı sunmak için bir araya gelen arkadaşlardan oluştuğunu biliyorum. Bu bizi mutlu ediyor” dedi.

 

 

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu vurgulayarak;  “Her siyasi parti ülkeye kendi ilkeleri doğrultusunda hizmet etmek amacıyla kurulmuştur. Siyasi partilere emek veren insanların bence şöyle bir sorumluluğu var. Bizler kefil olduğumuz insanlara siyasi partimizin ideolojisine politikasına uygun olarak vatandaşlarımıza gidip, oy istiyoruz. Oluşan yönetim kadroları çok büyük bir vebal alarak o ülkenin ekonomisini, siyasi ikbalini yönlendiriyorlar. O yüzden umut ediyorum ki hangi siyasi parti olursa olsun, bu yükümlülüğü alan veya almaya talip olan kadrolar, bu yükümlülüğü aldıktan sonra da sorumluluklarına sahip çıkarak seçtirdikleri kişileri ya da partilerini denetlerler. Çünkü bu denetim mekanizması örgüt içinde olmazsa, ülke adına gerçekten son derece vahim, tek adam diktatörlüğüne giden süreçler yaşanır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti bugün ne yazık ki bunu yaşıyor. Yani lider partisi sadece partisini değil, iktidar olduktan sonra ülkesini hukukunu devletin bütün kurumlarını yönetiyor, istediğini yapıyor, istediği an herhangi birini içeri alıyor, istediği an herhangi birine hukuka aykırı şekilde salıveriyor. Bu da siyasi düşüncesi ne olursa olsun herkesin hayatına, yaşamına, malının güvencesine zarar verir. O yüzden bugün İyi Parti’ye Cumhuriyet Halk Partisine, Türkiye’de ki bütün muhalif siyasi kesimlere büyük bir görev düşüyor. Çok önemli bir yol ayrımındayız. Tarihi bir sorumluluğumuz var. Kendi içindeki yapıları eleştirip yanlışa yanlış diyenlerin partisidir. Ben Cumhuriyet Halk Partisini de, İyi Partiyi de öyle görüyorum. O yüzden ülke için hizmet amacıyla kurulmuş olan İyi Partiye siyasal yaşamında başarılar diliyorum.  Ümit ederim ki Türkiye siyasetinde kalıcı olmayı başarır. Türkiye siyasi tarihinde varlığını sürdüren her parti siyasi düşüncesi ne olursa olsun şiddete yönelik, Teröre yönelik eylem olmadığı sürece ben Türkiye Cumhuriyetinin bir rengi, bir farkı ve güzelliği olduğunu düşünüyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

İyi Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ise  “ Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. İyi Parti halkın teveccühü ile kurulmuş bir parti. Bu manada, bize de çok çalışmak düşüyor. İktidar olacağımıza yürekten inanıyorum” biçiminde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları