120x600

Alemdar inşaat

16-11-2017 SİYASET

CHP Bolu Belediyesini İstiyor…

CHP Parti Meclis Üyesi Canan Kaftancıoğlu Bolu’ya gelerek partililerle buluştu. CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu vurgulayarak “Bolu’da Belediye bazında 4 tane belediyemiz var. Bu 4 belediyeye öyle sanıyorum ki önümüzdeki seçim döneminde Bolu Merkezi de ekleyeceğiz o zaman bizim ideallerimiz gerçekleşmiş olacak” dedi.

CHP Bolu Belediyesini İstiyor…
Bİ tur

CHP Parti Meclis Üyesi Canan Kaftancıoğlu Bolu’ya gelerek partililerle bir araya geldi. Partilerinin bir kurultay süreci yaşadığını vurgulayan Kaftancıoğlu; “Parti meclisi üyesi olarak Bolu sorumlu olduğum illerden birisidir. Bolu’da da örgütümüzü yapılan çalışmalar ve genel merkez olarak bu çalışmalara nasıl katkı sunabiliriz noktasında bir fikir alışverişinde bulunmak için geldik.  Şu anda ülkemizde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisine ne kadar ihtiyaç olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Sayın Genel Başkanımız Bolu’ya ve Düzce’ye çok büyük önem veriyor. Sayın Genel başkanımız partimizde kesinlikle hangi gerekçeyle olursa olsun kavga istemiyor.  Artık yan yana ve birlikte el ele vererek partimizi iktidara taşımanın vakti geldi. Bolu ve Düzce bizim sadece genel değil yerelde seçimlerde de yakından takip ettiğimiz iller arasında. Gayretli ve inançlı bir çabayla Bolu’da olan belediyelerimizin sayısının artacağını düşünüyorum. Biz örgütümüzle birlikte bu bilinçle yaşanabilir bir Türkiye sevdası ile bu mücadeleyi yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Karsu; “Bizim için başarının ölçüsü Bolu Merkez belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yürütülmesidir.”

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ise; “Parti Meclisi üyemiz Sayın Canan Kaftancıoğlu bizim çalışmalarımızı denetlemeye ve ziyarete geldiler. Bolu bazında Belediye bazında 4 tane belediyemiz var. Bu 4 belediyeye öyle sanıyorum ki önümüzdeki seçim döneminde Bolu Merkezi de ekleyeceğiz zaman bizim ideallerimiz gerçekleşmiş olacak. Bizim hedefimiz Bolu’da başarıyı sağlamak. Bizim için başarının ölçüsü Bolu Merkez belediyesinin Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yürütülmesidir. Biz ona doğru gidiyoruz. Partimiz ülke genelinde yerel seçimlerde başarılı olmak için çok büyük bir çaba sarf etmektedir. Bu çalışmaları engellemek için Cumhuriyet Halk Partisine bazı iftiralar atmaktadırlar. Karanlığın en bariz olduğu yerde biraz sonra güneş doğacak demektir. Biz o günü hasretle ve çalışmalarımızla bekliyoruz” biçiminde konuştu.

 

Türkoğlu; “Bolu’nun sorunları temelinde çözüm önerimiz olacak”

CHP Bolu Merkez ilçe başkanı Ersan Türkoğlu ise ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu vurgulayarak “ Yeni göreve gelmiş bir ilçe başkanı olarak birçok konu da çok çeşitli çalışmalar yapacağız. Muhalefet anlayışımız sadece polemiklere girilerek gereksiz tartışmalar yapılacak anlamında olmayacak. Bolu’nun sorunları temelinde çözüm önerimizin olacağı şeklinde olacak ve buna göre çalışmalar yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisinin kendisini gerçekten son derece iyi yetiştirmiş teknik elemanları var. Şehirciliği iyi bilen bir üye yapımız ve kadromuz var. Bu arkadaşlarımızdan faydalanıp bu konularla ilgili çalışmalar yapıp Bolu halkının karşısına çıkacağız.” Şeklinde konuştu.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları