120x600

Alemdar inşaat

06-04-2018 SİYASET

AK Parti ve MHP buluşmasında önemli siyasal mesajlar verildi

MHP Bolu İl ve İlçe teşkilatları AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundular. AK Parti ve MHP buluşmasında önemli siyasal mesajlar verildi.

AK Parti ve MHP buluşmasında önemli siyasal mesajlar verildi
Bİ tur

MHP Bolu İl ve İlçe teşkilatları AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a  “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundular. Görüşmede MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, MHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak, yönetim kurulu üyeleri ve partililer yer aldı. AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu vurgulayarak; “Türkiye olarak zor bir süreçten geçiyoruz.  Avrupa’nın göstermiş olduğu reaksiyonlar Türkiye’nin güçlenmesini istememelerinden yani dizlerinin üzerine çökmüş bir Türkiye istemelerinden kaynaklanmaktadır. Tüm bunlara rağmen varoluş ile yok oluş arasındaki çizgi içerisinde bugünlere geldiğimiz dönem içerisinde Türkiye’de biz yerli ve milli olan bu kadroları gördük. O kalkışma gecesinde de canlarını veren ülkesi ve milleti için şehit olan tüm şehitlerimize sadece o güne has değil Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulduğu günden bu güne kadar ülke ve millet adına şehit olan ve bugünde Afrin’de operasyon halinde olan tüm şehitlerime öncelikle Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de rabbimden acil şifalar diliyorum. Toplumu germeden ama toplumun, milletimizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak 2,5 yıllık sürede birlik, beraberlik içerisinde getirmek için her iki tarafında çabası vardır. Bu manada ben bu güne kadar ki özverili, anlayışlı siyasi anlayıştan dolayı özellikle bu son süreçte artık ülkemizin birli ve bekası noktasındaki Milliyetçi Hareket Partisinin il başkanımın şahsında burada bulunan tüm kardeşlerime, arkadaşlarıma özellikle hasseden bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim yolunuzu ve yolumuzu ülke ve millet adına hayırlara vesile kılsın” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

MHP İl Başkanı Adem Evcil ise Nurettin Doğanay’a konuşmasından önce bir kılıç hediye etti. Evcil ”Bu kılıcı Sayın Nurettin Doğanay’a takdim ediyorum. Üzerinde Nisa suresinin 58.ayeti ve kendi isimleri yazıyor” dedi.  Doğanay bu hediyenin çok anlamlı olduğunu vurgulayarak "Bu hediyeyi ömrüm boyunca özellikle üst kattaki odamın en nadide köşesinde sizden gelen bir hediye olarak saklamaya devam edeceğim” dedi.  MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil daha sonra yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi  “Öncelikle şahsınızda tüm Ak Parti yönetim kurullarının hayırlara vesile olmasını diliyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminden bugüne uzunda bir yol kat ettik. Birlikte omuz omuza mücadele ederek ülkenin bekası için Milliyetçi Hareket Partisi tarihi misyonunu bir kez daha 15 Temmuz gecesi ortaya koydu. Bizler için ülke bekasının her şeyden çok daha üstün, evimizden ailemizden eşlerimizden çocuklarımızdan hayatlarımızdan daha kutsal ve daha anlamlı olduğunu 15 Temmuz gecesi Türkiye’ye ve dünyaya bir kez daha ispatlamış olduk. O günden bugüne bir seçim geçirdik. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin vatanımıza milletimize bayrağımıza hayırlara vesile olmasını ben bir kez daha temenni ediyorum. Zorlu bir seçimde geçirdik. Zorlu bir süreç geçirdik. İkimizde atanmış il başkanlarıydık, 2,5 sene sonra seçilmiş il başkanları olarak görevimizin başındayız. Bundan sonra çok daha zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Milli ittifak çerçevesi içerisinde bir yerel ve bir genel seçim, bir cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere 3 seçim geçireceğiz. Bu süreçte bundan önce nasıl mücadelemize duraksız devam ettiysek, bu süreçten sonra da bu mücadelemize devam edeceğiz. Ben şahsım adına şahsınızın il başkanı olması noktasında çok mutluyum. Bunun sebebi sizlerin bizlere karşı düşünceleriniz bizlerde de sizlere karşı devam etmektedir. Uzlaşmacı kişiliğiniz ittifak sürecine olumlu bir katkı sağlayacaktır. Bugün sınırlarımızdaki sınır ötesi operasyonları hepimiz takip ediyoruz. Buradan Afrine’e ve dünyanın dört bir tarafında görevde olan askerlerimize, polislerimize selamlarımızı ve saygılarımızı gönderiyoruz.”  biçiminde konuştu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları