120x600

Alemdar inşaat

03-02-2018 SİYASET

Ahmet Yılmaz iktidar için söz verdi

İyi Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde kurucu merkez ilçe başkanı Ahmet Yılmaz merkez ilçe başkanlığına oy birliğiyle seçilerek güven tazeledi.

Ahmet Yılmaz iktidar için söz verdi
Bİ tur

İyi Parti 1. Olağan Merkez İlçe kongresi bugün gerçekleştirildi. Kongrede Ahmet Yılmaz oy birliğiyle merkez ilçe başkanı seçildi. Kongre öncesinde bir konuşma yapan Yılmaz; "Ülkemizin bütün değerleri tahrip olmuştur. 15 yıldır ülkemizi ceberut devleti gibi yöneten bir iktidarın varlığının hepimiz farkındayız. Bu iktidarın sonucunda halkımızın büyük özverisiyle kurulan İYİ Parti bir güneş gibi doğdu. Halkımızın büyük teveccühü ile önce yerel seçimler ve sonrasında cumhurbaşkanlığı seçimlerinden büyük bir başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin de söylediği gibi, partimizi iktidara taşıyacağız, iktidar olacağız. Bu vesile ile çok değerli İYİ Partili gönüldaşlarım bizlere çok büyük görevler düşüyor. Çok çalışacağız, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi 

 

 

Daha sonra Faaliyet raporu hakkında katılımcılara bilgi veren Yılmaz; " 30 Kasım 2017’de il başkanım ve genel merkezimiz tarafından merkez ilçe başkanlığı görevine atandım.  Hemen akabinde, çok hızlı bir şekilde çalışmalara başladık, ilçe yönetimini oluşturduk çünkü zamanımız dardı, kısa zamanda büyük sonuçlar almak için etkili bir kurucu yönetime ihtiyacımız vardı. Birbirinden değerli arkadaşlarımız partimize sahip çıkarak, kurucu merkez ilçe yönetimini oluşturdular. Gerekli işlemleri tamamlamamızın ardından hemen üye kayıtlarına başladık. Üye kayıt çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken kongre kararı aldık ve bunun arkasından genel başkanımızın katılımı ile parti binamızın açılış programını başarıyla gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.  

 

 

Kongreyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Ahmet Yılmaz; "Bilindiği gibi İYİ Parti Bolu Merkez İlçe 1. Olağan Kongremiz bugündü. Kongremizi büyük bir coşku içerisinde yaptık. Delegelerimiz ve üyelerimiz büyük bir ilgi alaka gösterdi. Kongremizi parti binamızda yapmak istedik çünkü bu ilk kongremizde partimizde üyelerimizle kucaklaşmak istedik. Ahenk ve uyum içinde kongremizi tamamlamış olmanın sevincini yaşıyoruz. Katılımları için her birine teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Demokrasiye ve partimize sahip çıkan, İYİ Partiye gönül veren ve tüm Bolulu hemşerilerimize hizmet edecek olmaktan onur duyuyorum. İnşallah diğer ilçe kongrelerimiz de tamamlandıktan sonra il kongremizi de büyük bir coşku içinde yaparız. Amacımız İYİ Partimizi iktidara taşımak, şehrimizi, ülkemizi layık olduğu yerlere taşımak. Bu bağlamda üzerimize düşen vazifenin farkındayız, bugün kongremizde seçilen yönetici arkadaşlarımızla beraber büyük bir gayret ve istekle çalışacağız." dedi.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları