120x600

Alemdar inşaat

31-05-2018 BOLU

Tavada Makarnalar, Sıcak Salatalar…

Highway Outlet’te geçtiğimiz hafta hizmete giren Macaroni her keseye uygun zengin ve nitelikli menüleriyle dikkat çekiyor. İlimizin tanınmış işadamlarından Abdullah Alemdar’ın yeni girişimi olan Macaroni özellikle makarna ve salata alanında ilimizdeki önemli bir açığı kapatacak gibi görünüyor.

Tavada Makarnalar, Sıcak Salatalar…
Bİ tur

Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ilimize önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor. İşadamı Abdullah Alemdar Highway Outlet’te  yaşama geçirdiği yeni işletmesi hakkında Bolu Objektif haber sitesine özel açıklamalar yaptı. Macaroni markasıyla Highway’de makarna ve salata üzerine önemli bir eksikliği tamamladıklarını vurgulayan Alemdar; “Macaroni, yaklaşık 15 yıllık bir Türk firması. Ağırlıklı olarak Ege bölgesinde özellikle İzmir’de faaliyet gösteriyor. 14’üncü şubesini biz açmış bulunuyoruz. Şu anda 12 çeşit Makarnamız 12 çeşit Salatamız var. Et, tavuk, mantar gibi çeşitli menülerimiz var. Ayrıca personel için çıkarttığımız 4 çeşit personel menümüz var. 23 Mayıs Çarşamba gününden bu yana faaliyete geçmiş bulunuyoruz. Ramazan boyunca iftarlarımız devam ediyor. Ramazan bayramı ile birlikte normal çalışmamız devam edecek. Bolumuza ve Highway’e hayırlı olsun” dedi.

 

 

“Herkesi Bolu’da bu lezzeti tatmaya davet ediyoruz”

Bolu’ya destek amaçlı olarak geldiğini söyleyen İzmir Macaroni Mavibahçe Şube müdürü Mert Yurdakul ise çok uygun fiyata kaliteli menü seçenekleri sunduklarına dikkat çekerek; “ Biz 15 yıldır hizmet veren İzmir merkezli bir şirketiz. Büyük bir tesadüf eseri olarak aynı zamanda Bolu’nun plaka numarası olan 14’üncü şubemizi Highway Outlet’te açtık. İtalyan makarnaları yapan bir firmayız. Tavuk ve etli makarnalar var. Vejetaryen makarnalar var.  Herkesi Bolu’da bu lezzeti tatmaya davet ediyoruz.  Sağlıklı, fast food olmayan, organik her türlü ürünleri yiyebilecekleri en iyi yerlerden bir tanesidir. Ayrıca mutfağımız ve sunumlarımız yapılışından hazırlanışına kadar her zaman insanların görebileceği şekildedir. Müşterilerimiz iç rahatlığıyla izleyip hijyenik bir şekilde alabilirler. Müşterilerimiz eğer arzu ederlerse bize önden sipariş vererek hazır olan paketlerini de alabilirler” Şeklinde konuştu.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları