120x600

Alemdar inşaat

05-12-2016 SANAT

ROMA’DA, RESSAM ŞENOL SAK RÜZGARI

Bolulu Ressam Şenol SAK, "Balık" konulu eserleri ile, Dünyanın ve Avrupa’nın önemli sanat merkezlerinden İTALYA-Roma’da, bu yıl ikincisi yapılan “Cultures of Cosmos II, 2. INTERNATIONAL ROMA ART FAIR-live painting symposium” adlı etkinliğe katılarak yurda döndü.

ROMA’DA, RESSAM ŞENOL SAK RÜZGARI
Bİ tur

24-30 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılan ve dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda sanatçının katıldığı sempozyumun bu yıl ki konsepti, “Eternal City / Sonsuzluk Şehri” olarak belirlenmiş..  2. Roma Sanat Fuarı, Yunanistan AIAP- Unesco ve Zervas Art’ın organizasyonuyla gerçekleştirildi.

 

           Şenol SAK ayrıca, Roma’daki “Cultures of Cosmos-II” adlı sempozyumun “MASTER CLASSES / USTA ATÖLYELERİ” bölümünde, katılımcı sanatçılara ve sanatseverlere yönelik olarak, “Balık Ressamı Şenol SAK ile Hızlı Akrilik Boya Resim Çalışması / Fastly Acrylic Painting with Fishpainter Senol SAK“ adlı Canlı Performans çalışmasını sundu.. Roma-Nomentana, Idea Hotel’de yapılan bu etkinlik çok sayıdaki sanatçı tarafından da hayli ilgiyle izlendi.

 

             SAK, dünyanın değişik ülkelerinden gelen çok sayıda sanatçıyla beraber, bu yıl ki ROMA SANAT FUARI’nda 1 hafta boyunca değişik sanatsal üretim çalışmaları yapıldığını ve sanatçılar arasında zengin bir etkileşimin olduğu önemli bir sanatsal organizasyona katılmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SANAT HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları