120x600

Alemdar inşaat

21-08-2018 BOLU

JANDARMA VE EMNİYET MENSUPLARI İLE BAYRAMLAŞILDI ...

Kurban Bayramı dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı ve Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Bolu Valisi Aydın Baruş Jandarma Teşkilatının ve Emniyet Mensuplarının bayramlarını kutladı.

JANDARMA VE EMNİYET MENSUPLARI İLE BAYRAMLAŞILDI ...
Bİ tur

Vali Baruş'un Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ile  AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay katıldı.  Bolu Valisi Aydın Baruş beraberindeki heyet bayramın ilk günü ziyaretlere İl Jandarma Komutanlığı ile başladı. Vali Baruş ve beraberindekileri İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik karşıladı.

 

 

Buradaki ziyarette tek tek askerlerle tokalaşarak bayramlarını kutlayan Bolu Valisi Aydın Baruş askerlere hitaben yaptığı konuşmasında, "Öncelikle bu mübarek Kurban Bayramının sizlere, ailenize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemiz, dört bir taraftan terörist saldırılarla ve düşman saldırılarıyla baş etmek için yıllardır mücadele veriyor. Bu mücadelede de Jandarma Teşkilatımızın kahramanlıkları her zaman milletimizin gönlünde yer etmiş durumda. Bu vesile ile hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şerefli gazilerimize sağlıklar diliyorum. Jandarma Teşkilatımızın yanında polisimiz ve askerimiz de ülkemizin özellikle doğusunda, Suriye’de ve Irak’ta kahramanca mücadele veriyor. Biz onları milletimizin huzuru için vermiş oldukları bu kahramanlıkları, bu mücadeleyi hiçbir zaman unutmuyoruz. Bolu’da her akşam başımızı yastığa koyduğumuzda huzur ve mutlulukla uyumayı onlara borçlu olduğumuzu da biliyoruz. Bu nedenle Bolu’nun huzur ve güvenliği için vermiş olduğunuz emek, yapmış olduğunuz çalışmalar ve göstermiş olduğunuz fedakârlıklar dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bazılarınız memleketlerinden uzakta gurbet elde bayramı buruk bir şekilde yaşıyorsunuz. İnşallah önümüzdeki bayramları sağlıkla, ailelerinizle birlikte geçirirsiniz. Bu bayramı güzel bir şekilde geçirmemize vesile olduğunuz için, Bolumuzun huzuru ve güvenliği için 24 saat çalıştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı hem Jandarma Teşkilatımıza hem Bolumuza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirsin, güzellikler getirsin" ifadelerinde bulundu.

 

 

 EMNİYET AMİRLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği’ne giderek emniyet mensuplarının bayramını kutladı.  Burada Vali Baruş ve beraberindeki heyet İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen ziyarette Vali Baruş ve beraberindekiler emniyet mensupları ile tek tek bayramlaştılar.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları