120x600

Alemdar inşaat

04-01-2019 BOLU

Cihangir İslam; ‘28 Şubat süreci hala sürüyor ‘

Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Özne ve nesnenin farklı olmasına rağmen 28 Şubat sürecinin devam ettiğini vurgulayarak; “Şu anda yaşadığımız süreç 28 Şubat sürecinin devam ettiği yönündeki tezimizi güçlendiriyor. Siyasetin hukukun üstüne çıktığı bir süreci yaşıyoruz. Özne ve nesnenin farklı olması kimseyi aldatmasın” dedi.

Cihangir İslam; ‘28 Şubat süreci hala sürüyor ‘
Bİ tur

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu söyleyen Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu,  “Sizi yakinen takip ediyoruz. Türkiye bir seçim ortamına girdi. Seçim sürecinin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Temel Bey’in de memleket için yaptığı fedakârlıkları ve mücadeleleri vatandaş olarak takip ediyor ve takdir ediyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızdan sonra yeni bir sürece giren partide inşallah önümüzdeki süreçte daha iyi yol almanızı temenni ediyoruz.” dedi.

 

 

“Şu anda yaşadığımız süreç 28 Şubat sürecinin devam ettiği yönündeki tezimizi güçlendiriyor”

 Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ise  “Hem İstanbul milletvekili, hem de Sakaryalı olmakla birlikte Bolu’ya uzak olmadığımızı söylemek istiyorum. Burası bizim her zaman yolumuzun üstünde  16 yıllık bir aradan sonra Saadet Partisi ilk defa mecliste iki milletvekili ile temsil ediliyor. biz artık bir anlamda Türkiye milletvekili gibi çalışıyoruz. Bir anlamda sadece Saadet Partili olarak da görmüyoruz kendimizi. Bizim partimizin zaten felsefesi öyledir. Biz bütün, partilerin, bütün seçmenlerin, bütün vatandaşların milletvekiliyiz. Herhangi bir sıkıntıyı gündeme getirmemiz için ille de Saadet Partisi teşkilatlarından çıkmış olması gerekmiyor. O sıkıntıların veya o önerilerin hepsini biz meclise taşıma misyonumuzu devam ettiriyoruz. Bugüne kadar da 6 aylık dönem içinde belli bir performans göstermeye çalıştık. Bu da gözlerinizin önünde oldu. Bizim basınla ilişkilerimiz daima devam edecek. Türkiye için iyi olan doğru olan neyse, biz hiçbir sıkıntı duymaksızın onu gündeme getiririz. Bugüne kadar onu savunduk, bundan sonra da savunacağız. Medyanın bugün içinde bulunduğu durum oldukça hazindir. Medyayı iktidar borazanı haline getirmek istiyorlar. Yasaklarla hiçbir yere varılamaz. Hakkı ve adaleti savunarak bu hak ve özgürlükleri koruma noktasında medya kuruluşları direnmelidir. Şu anda yaşadığımız süreç 28 Şubat sürecinin devam ettiği yönündeki tezimizi güçlendiriyor. Siyasetin hukukun üstüne çıktığı bir süreci yaşıyoruz. Özne ve nesnenin farklı olması kimseyi aldatmasın. Siyaset bir ülkede yargı ve hukuku belirliyorsa bu 28 Şubat sürecinin devam ettiğini gösteriyor. Referandum sonuçlarına bakarsak halkımızın bu sürece çok ciddi bir direniş gösterdiği görülebilir. Bu durum Türkiye’nin geleceği açısından çok olumlu bir durumdur” dedi.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları