120x600

Alemdar inşaat

09-03-2019 BOLU

“Bizim büyük hayallerimiz, birlikte yürüyecek hedeflerimiz var”

Tepecik Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çetin bugün Tepecik Mahallesinde bulunan Merkez Kur’an kursu karşısındaki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Çetin; “Bizim büyük hayallerimiz, birlikte yürüyecek hedeflerimiz var. Masada fotoğraf çektiren değil, ‘sahada terleyen’ bir muhtar olacağız” şeklinde konuştu.

“Bizim büyük hayallerimiz, birlikte yürüyecek hedeflerimiz var”
Bİ tur

Tepecik Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çetin bugün Tepecik Mahallesinde bulunan Merkez Kur’an kursu karşısındaki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa yüzlerce kişi katıldı. Tepecik Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çetin’in seçim ofisi açılışına Eski Bolu milletvekillerinden Mustafa Yünlüoğlu, Bolu İl Genel Meclisi eski başkanlarından Halit Yıldız, Mücahit Kutlu, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Ak Parti eski merkez ilçe başkanlarından Erol Özak, Adil Esen, Eski Mudurnu Belediye Başkanlarından Metin Soygür. Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar başta olmak üzere ilimizin tanınmış birçok siması ve vatandaşlar katıldı. Konuklarıyla teker teker ilgilenen Tepecik Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çetin yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;  “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday olduğum Tepecik Mahallesi muhtar adaylığı için kullanacağımız seçim ofisinin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Şeref verdiniz.  1974 yılında Bolu Merkez’e bağlı Topardıç köyünde doğan,  gençliğimin ve hayatımın hemen hemen 3/2’sinin geçtiği mahallemde 27 yıldır ikamet eden, Ticari hayatına vekil memurluk, özel sektörde işçi, yönetici ve şu an UPS Kargonun bayiliği ile devam eden, siyasi partilerde görev yapmış, şu an sivil toplum kuruluşlarında halen aktif olarak görev yapan bir kardeşiniz bir komşunuz olarak 31 Mart seçimlerinde mahalleme hizmet etmek, sosyal projeler ile sevinçte ve hüzünde her zaman halkının yanında ve hizmetinde olabilmek için aday oldum.

 

 

“Gönüllere dokunmaya ve dualarınıza talip oldum”

Tepecik Mahallemizin eksiklerini gidermek, önemli yatırımların ve sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesi dahası Vatandaş- Muhtarlık-Kurum üçgeninde verimli ve hızlı hizmet anlayışı ile öncelikle gönüllere dokunmaya ve dualarınıza talip oldum. Bizim büyük hayallerimiz, birlikte yürüyecek hedeflerimiz var. Sağlık ocağı, Pazar yeri, sosyal tesis, öğrencilerimize burs, hastalarımıza kan temini, cenazelerde taziye çadırı sağlamak, ev hanımlarına yönelik meslek edindirme kursları, engelli vatandaşlarımız ve gençlerimiz için mücadele en önemlisi komşuları kaynaştırmak, birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduk.

 

 

 

“Masada fotoğraf çektiren değil, ‘sahada terleyen’  bir muhtar olacağız”

Tepecik Mahallesi bizim hayatımızın geçtiği yer, dinimizde komşu hakkı diye ciddi bir kavram var. Bu yüzden komşularımıza hizmeti önemsiyoruz.  Bu gerçekler ışığında bizler de muhtarlık makamının önem ve sorumluluğunu biliyor, bu bilinçle sadece yetki ve görev alanlarımızda değil. Mahallemizi ve halkımızı ilgilendiren hemen her konuda hızlı ve nitelikli hizmet vereceğimizi taahhüt ediyoruz… ve söz veriyoruz; “Masada fotoğraf çektiren değil, ‘sahada terleyen’  bir muhtar olacağız.

 

 

Daha sonra seçim ofisinin açılışı okunan dualar ve kurdele kesimi sonrasında gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları