120x600

Alemdar inşaat

14-03-2017 GÜNDEM

Vali Baruş ve Başkan Yılmaz Hampton By Hilton Otelinde incelemelerde bulundu

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı “istihdam seferberliği” çalışmalarına yönelik girişimlerini sürdürüyor. Şehrin önemli istihdam kuruluşlarından olan 4 büyük fabrikayı beraberindeki heyetle ziyaret eden Baruş ve Yılmaz, ayrıca Necip Çarıkcı tarafından şehre kazandırılan Hampton By Hilton Otelinde de incelemelerde bulundu.

Vali Baruş ve Başkan Yılmaz Hampton By Hilton Otelinde incelemelerde bulundu
Bİ tur

Bolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “istihdam seferberliğine” tam destek veriyor. Geçtiğimiz haftalarda özel sektör temsilcileriyle toplantıda bir araya gelen Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bugün de beraberindeki TSO Başkanı Türker Ateş ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın’la birlikte Çaydurt’ta bulunan Oyak Bolu Çimento ile Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Apriva tekstil, Çetinkaya ilaç ve Başoğlu kablo fabrikalarını ziyaret etti.

 

Yetkililerden bilgiler alıp, fabrikayı gezdiler

 

Salı günü sabah 10.00’da başlayarak akşam 16.00’ya kadar devam eden ziyaretlerde Vali Baruş ve Başkan Yılmaz’ın başı çektiği heyet, bir araya geldiği 4 üretim fabrikasının yetkililerden istihdam ve üretim konularında bilgiler aldı. Fabrikaların üretim kısımlarında incelemelere de bulunan Baruş ve Yılmaz, çalışan işçilerle de sohbet etti.

 

Hampton By Hilton’da inceleme

 

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ayrıca, Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı tarafından Bolu’ya kazandırılan Hampton By Hilton Otelinde de incelemelerde bulundu. Paşaköy Mahallesi’nde inşa edilen ve Perşembe günü yapılacak açılış töreni ile hizmete girecek otelde incelemelerde bulunan heyet, otelin Bolu turizmine büyük katkı sağlaması temennisinde bulunarak, yatırımcı Necip Çarıkcı’yı tebrik etti.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları