120x600

Alemdar inşaat

17-03-2018 BOLU

SAZAN BALIĞI AV SEZONU KAPANIŞINI GÖLKÖY'DE LÖSEMİLİ MELEKLER YAPTI

15 Mart- 15 Haziran tarihleri arasında, Sazan balığı av yasağı nedeni ile Lösemili Melekler Eğitim Derneği KANSER-SİZ YAŞAM MERKEZİ PROJESİ alanında faaliyet gösteren Yaşanabilir Bir Gölköy Projesi üyeleri anlamlı bir etkinlik ile Sazan balığı avı sezonunu kapattılar.

SAZAN BALIĞI AV SEZONU KAPANIŞINI GÖLKÖY'DE LÖSEMİLİ MELEKLER YAPTI
Bİ tur

Doğa ve Çevre Dostu Projeleri her zaman desteklediklerini belirten Lösemili Melekler Eğitim Derneği Genel Başkanı Elvan Coşkun geçen yıl ASOF Amatör Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonunu Gölköy de ağırladıklarını ve çok mutlu olduklarını dile getirdi. Coşkun; “ASOF Başkanı Sayın Serkan İnanç Beyin desteği ile Bolu'da Olta Balıkçılarının Lösemili Melekler Eğitim Derneği çatısı altında faaliyet göstermeleri ve bu projenin başında da Bolulu 20 yıldır Gölköy’e gönül veren Serdar Öztekin beyin bulunmasını istedik. Sağolsunlar bizleri kırmadılar. İçinde bulunduğumuz Kanser-Siz Yaşam Merkezi Projesi’nin 1. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Yaşanabilir Bir Gölköy Projesini hayata geçirdik. Kanser hastalarımızın onur konuğu olduğu Av Sezonu Kapanış etkinliğimizde Lösemili Meleklerimiz Hakan Aydoğan ve Batuhan-Azra Aytar’a günün anısına birer olta hediye edildi. Çok uzun aradan sonra tedavisi devam etmekte olan hastamız Kemal Sezen bu etkinliğin Onur konuğu olarak plaket takdimlerini gerçekleştirdi”  biçiminde konuştu.

 

 

Göle son kez olta atılan etkinlikte Dernek üyesi Ercan Nazlı 12 kilo Sazan balığı yakaladı, Yakalanan Sazan balığı hatıra fotoğrafının çekilmesi ardından Dernek üyesi çocuklar tarafından göle geri bırakıldı. Afrin Şehitlerimiz için yapılan dualarla son bulan etkinlikte, hasta, hasta yakınları ve engelli üyeler moral buldu. Etkinlik ve Proje hakkında bilgi veren Yaşanabilir Bir Gölköy Proje temsilcisi ve dernek üyesi Serdar Öztekin yaptıkları etkinliğin bir moral etkinliği olduğu bununla birlikte Gölköy için her zaman faaliyetler yapacaklarını, Bolu halkını da beklediklerini bildirdi. Sazan balığı avlanma yasağı 15 Haziran'da sona erecek.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları