120x600

Alemdar inşaat

23-11-2017 BOLU

“Öğretmenler bir ülkenin gelişmesini ve aydınlanmasını sağlayan en önemli yapı taşıdır”

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Öğretmenler bir ülkenin gelişmesini ve aydınlanmasını sağlayan en önemli yapı taşıdır”
Bİ tur

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "24 Kasım günü;  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928'de Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul etmesinin yıl dönümü ve 1981 yılından itibaren de “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır.  Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesinde görevini fedakârca yürüten öğretmenlerimiz çok kutsal bir vazifeyi yerine getirmektedirler. Öğretmenler bir ülkenin, bir milletin gelişmesini ve aydınlanmasını sağlayan en önemli yapı taşıdır.  Hz. Mevlana yeni bir şey öğrenmeden geçirdiğim bir günde, benim için güneşin doğmasında bir hayır yoktur diyerek öğrenmenin ve öğretmenin önemine değinmiştir. Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında, daha iyiye ve daha ileriye giden bir Türkiye için en büyük çabayı kuşkusuz öğretmenlerimiz göstermektedirler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken; bu kutsal mesleği seçen öğretmenlerimiz ile emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

AK Partili kadınlardan Öğretmenler Gününde ziyaret 

 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programla Doğancı Köyü İlköğretim Okulu ziyaret edildi.  AK Parti İl Kadın Kolları  Başkanı Arzu Aydın ve AK Kadınlar ziyaret sırasında bir yandan öğretmenlerin bu özel günleri kutlarlarken, bir yandan da öğrencilerle bir araya geldiler.  Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Okulda görev yapan öğretmenlerin günlerini kutlayarak, çiçek takdim ettiler. 

Ardından da Ana Okulu öğrencilere yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim eden Başkan Aydın ve AK Partili Kadınlar, öğrencilerle oyunlar oynayarak, güzel bir gün geçirdiler. 

 

Bir öğrencinin yetişmesinde öğretmenlerin çok önemli olduğunu fakat böylesine özel öğrencilerin yetişmesinde öğretmenlerin daha önemli olduğunu vurgulayan AK Parti İl Kadın kolları Başkanı Arzu Aydın ziyaretle ilgi yaptığı açıklamada; "Bugün Doğanacı İlköğretim Okulu'nda eğitim gören evlatlarımızı ve onların özel öğretmenlerini ziyaret etmek istedik. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emeklerinden dolayı öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Çocuklarımızın sadece dersleriyle değil, dertleriyle de ilgilenen, her konuda onlara yardımcı olan ve yönlendiren Öğretmenlerimizin verdikleri bu emek, anne ve babaların emeği kadar kutsaldır. İyi bir eğitimin temel başlangıcı bana göre öğrenciyi sevmekle başlar. Eksikliklerimiz mutlaka ki vardır. Amacımız; dertsiz ders, dertsiz hoca, dertsiz öğrencidir. Bunun böyle bilinmesi ve bu noktadan hareketle geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirmemiz önemli olacağını düşünüyorum. Ben de Öğretmen bir anne babanın evladıyım ve bu benim yaşamımda hep gurur kaynağı olmuştur. Öğretmenlerimizin ne hissettiklerini, ne istediklerini çok iyi bilirim. İşte bu yüzden yanımızda oyuncak getirerek, yavrularımıza hediye ettik. Çünkü  rahmetli Babam İsmail Aydın ve sevgili Annem Ayşe Aydın öğrencileri mutlu olduklarında mutlu olurlardı" diye konuştu.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları