120x600

Alemdar inşaat

22-05-2018 BOLU

Karaköy TOKİ’de toplu iftar coşkusu

Bolu Belediyesi tarafından Karaköy Mahallesi’nde 1250 kişilik iftar yemeği verildi. Birlik, beraberlik duygularının pekiştiği iftarda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve mahalle sakinleri aynı sofrada oruç açtı.

Karaköy TOKİ’de toplu iftar coşkusu
Bİ tur

Bolu Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallede gerçekleştirilen mahalle iftarlarına Karaköy Mahallesi’nde devam edildi.

 

TOKİ Kapalı semt pazarında gerçekleşen iftar yemeğine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. İftara Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve eşi Güler Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay,  MHP İl Başkanı Cihan Başaran, AK Parti Milletvekili adayları Avukat Arzu Aydın ve Metin Vural, MHP Milletvekili adayları Adem Evcil, Ferhat Bağcı ve Sema Kışlak’ın da arasında bulundu yaklaşık 1250 kişi katıldı.

 

Başkan Yılmaz büyük ilgi gördü

 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan aylarını kutladı.  Yılmaz ayrıca, fotoğraf isteklerini de geri çevirmeyerek sık sık fotoğraf çektirdi.

 

Halk, ezanı Kur’an tilaveti ile bekledi

 

Vatandaşlar, ezanı Kur’an tilaveti dinleyerek bekledi. İftar öncesi ayrıca, çocuklar için de bir dizi etkinlik düzenlendi. Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Erdal Atik’in kuruculuğunu yaptığı Adile Naşit Kültür Merkezi oyuncuları tarafından yapılan etkinliklerde çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.Ezanın okunmasıyla birlikte Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, protokol üyeleri ve mahalle sakinleri hep birlikte oruçlarını açtılar.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları