120x600

Alemdar inşaat

21-03-2017 GÜNDEM

“İstihdam Seferberliği” tüm hızıyla sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan “İstihdam Seferberliği” çalışmalarına yönelik ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor. Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında bu hafta beş (5) fabrikada incelemelerde bulunuldu.

“İstihdam Seferberliği” tüm hızıyla sürüyor
Bİ tur

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki BTSO Başkanı Türker Ateş ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “İstihdam Seferberliği” çalışmalarına yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretlere ara vermeden devam ediyor. Heyet son olarak SEM-MAK, Serdar Makine Sanayi, Arçelik A.Ş. Alpplas Endüstriyel A.Ş ve MEFA Endüstri olmak üzere bu hafta da toplam beş (5) fabrikaya ziyaret gerçekleştirdi.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başkanlığındaki heyet ziyarette bulundukları fabrikaların üretim kısımlarında incelemelerde de bulunarak işçilerle sohbet etti ve yetkililerden bilgiler aldılar.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları