120x600

Alemdar inşaat

15-10-2016 SPOR

Bu Sultanlar Tutulmaz!

Voleybol 1.Liginde Bolu’yu temsil eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2016-2017 sezonun ilk maçında sahasında Bartın Polisgücü’nü konuk etti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk setini kaybeden ekibimiz diğer setleri kazanarak salondan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Bu Sultanlar Tutulmaz!
Bİ tur

Bolu Belediyespor, Karaçayırdaki spor salonunda Bartın Polis Gücü Takımı’nı konuk etti. Maça hızlı ve etkili başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz ilk setin son sayılarında rakibinin ataklarını kesemeyince maçta 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın ikinci setinde ise toparlanan ve yerinde yaptığı ataklarla sayı kazanan Bolu Belediyespor bu seti kazanarak skoru 1-1’e getirdi. Maçın üçüncü setinde ise oyundan düşen rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtan Bolunun Sultanları bu seti de kazanarak skoru 2-1’e getirdi. Maçın dördüncü setine ise konuk ekip Bartın Polisgücü 8-5 önde başladı. Manşet almakta ve blokları geçmekte zorlanan ekibimiz rakibi karşısında çabuk toparlanarak bu seti de 25-22 kazanarak salondan 3-1 galip ve 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

Karaçayır Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertem Şahin, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya, Gençlik Spor Şube Müdürleri, Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Basri Gökdemir, Voleybol Şube Başkanları Gökhan Yaman, Engin Alemdar, Basketbol Şube Başkanları Murat Semercioğlu, Rıza Zengin, Bolu Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban ve birçok voleybol sever izledi.

 

Bolu Belediyespor ;  Berna, Ecem, Gülben, Hamiyet, Ege, Gizem, Esma, Tuğçe, Anastasia, Yusidey Silié Frómeta, Seval (L), Burcu (L)

 

Bartın Polis Gücü; Melis, Melahat, Prença,Seaman, Meral,İrem, Kübra, Sena, Meral, Neslihan (L)

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları