120x600

Alemdar inşaat

13-04-2018 BOLU

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ CHP’Yİ ZİYARET ETTİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Raşit Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’yu ziyaret ettiler. Aydın, 25 Nisan’da BTSO Toplantı Salonunda yapılacak olan “Atatürk ve Çanakkale Savaşları” konferansına tüm Bolu halkının davetli olduğunu söyledi.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ CHP’Yİ ZİYARET ETTİ
Bİ tur

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Raşit Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’yu ziyaret ettiler. Ziyaretin kapsamı hakkında bilgiler veren ADD Bolu Şube Başkanı Raşit Aydın; “Derneğimizin bu ziyaretlerini partiler üstü olarak değerlendiriyorum. 1- 1,5 aylık zaman dilimi içerisinde kendi düzenimizi oturttuk. Yapacağımız işleri kararlaştırdık.  Bu karar ve program içerisinde de bunları yapmaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlar yadırgıyorlar. Oraya niçin gitti? Buraya niçin geldi? gibi sözlerle bizim bu ziyaretlerimizi yadırgadıklarını ifade ediyorlar. Burada herkesin kendine göre bir yoğurt yiyiş şekli vardır. Bizde konuşarak, görüşerek birileriyle diyalog yaparak bir yerlere varmak istiyoruz. Biz hiçbir kurum ya da siyasal anlayışın arka bahçesi değiliz. AK Parti ve Saadet Partisini ziyaret ettik. MHP’den randevu istedik ama bize randevu vermediler. Önümüzdeki hafta sanırım İYİ partiye de bir ziyaretimiz olacak. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Atatürk düşünce ve fikirleri doğrultusunda topluma sesimizi nasıl duyurabiliriz? düşüncesiyle hareket ediyoruz. Burada yapmak istediğimiz şey budur” dedi.

 

 

“25 Nisan’da bir konferans düzenliyoruz…”

Aydın sözlerini şu şekilde tamamladı; “Tüm Bolu Halkı bu konferansa davetlidir.  Emekli General Mustafa Kemal Tutkun Paşa 25 Nisan’da Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Atatürk ve Çanakkale savaşları ile ilgili olarak bir konferans verecektir. Bu konferansı emekli subaylar derneği ile birlikte organize ettik.  Sayın Kazım Karsu başta olmak üzere hepiniz davetlisiniz.”

 

 

 

Karsu; “Atatürk olmasaydı hiç birimiz olmazdı”

 

Ziyaretten büyük bir memnunluk duyduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ise;  “Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesinden geliyoruz.  Bizler zaten bu konferansa davetliyiz.  Sizin bu hassasiyetinizi kutluyorum. Çanakkale Geçilmezdir. Atatürk 57 yaşına dünyada hiç kimsenin yapamayacağı kadar büyük işleri becermiş ve sığdırmış bir liderdir. Onun bugüne kadar bir eşi daha doğmadı. Atatürk olmasaydı hiç birimiz olmazdı. Bize yaptığınız ziyaretten büyük bir memnunluk duydum. Çok teşekkür ederim” dedi.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları