120x600

Alemdar inşaat

12-12-2016 BOLU

AK Gençlerden Polisimize Cevşen

İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısı sonrası ilimizde bulunan Karakolları ziyaret eden Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Polisimize, "yanınızdayız" mesajı verdiler. AK Parti İl Gençlik Kolları Üyeleri, Bahçelievler Karakolu ve denetim merkezinde görev yapan polisleri ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulunurken, birer de Cevşen hediye ettiler.

AK Gençlerden Polisimize Cevşen
Bİ tur

İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısı sonrası tüm ülkede bir günlük yas ilan edilirken, AK parti Teşkilatları tüm ülkede yaptıkları ziyaretlerle Türk Polisinin ve Güvenlik Güçlerinin yanında oldukları mesajı verdiler. İlk olarak ilimizde bulunan Bahçelievler ve Merkez Karakolunu ziyaret eden Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, burada bulunan Polislerimize başsağlığı dileğinde bulunarak, AK Parti Teşkilatlarının Türk Polisi ve Güvenlik Güçlerinin yanında olduklarını söylediler. Burada yaptığı açıklamada İstanbul'da yapılan hain terör saldırında şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay; "Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin, kahraman Türk Polisimizin ve Milletimizin başı sağ olsun. Bu hainler ne yaparlarsa yapsınlar asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Şanlı Bayrağımız göklerden inmeyecek, ezanımız susmayacak" dedi. Ayrıca Doğanay ve beraberindekiler Polislerimizin Mevlid Kandillerini de kutladılar.

 

 

 

İl Gençlik Kolları Üyeleri de "polisimizin yanındayız" diyerek Bahçelievler Polis Merkezi ve şehrin giriş noktalarındaki denetim yerlerinde nöbet tutan polislerimizi ziyaret ederek, başsağlığı dilediler. Ziyarette Polisimize yanlarında getirdikleri çayı ikram eden AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri, ayrıca Polislerimize birer de Cevşen hediye ettiler. İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısını lanetlediklerini belirten AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel; "Kelime manası zırh olan Cevşen, bizim inancımızda Müslümanları kazadan ve beladan korur. Biz de Polisimizi bu hainlerden koruması için Cevşen hediye ediyoruz. Rabbim bir daha Milletimize böyle acılar yaşatmasın. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, kahraman Türk Polisimize ve Milletimize baş sağlığı diliyorum" dedi.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları