120x600

Alemdar inşaat

22-08-2016 SPOR

Adrenalin tavan yaptı

BOLU Doğa Sporları ve Offroad Kulübü ve Bolu Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Trial Şampiyonası’nın 4’üncü ayak yarışları büyük heyecana sahne oldu.

Adrenalin tavan yaptı
Bİ tur

Haber & Fotoğraflar; Korhan Varol Öztürk 

 

2016 Türkiye Trial Şampiyonası 4.Ayağı 20-21 Ağustos tarihlerinde Karaköy mevkiinde gerçekleştirildi. 2016 Türkiye Trial Yarışması 4.Ayak Yarışı 2 kısımdan oluştu. Yarışmanın startı 20 Ağustos Cumartesi günü saat 13,30’da verildi. 21 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da sona eren yarışın Kupa töreni yarış merkezinde yapıldı. Yarışma hakkında ki görüşlerini açıklayan Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü başkanı Burhan Turan; “Bu spora gönül vermiş kulüpleri ve yarışmacıları kutluyorum. Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü organizatörlüğünde gerçekleştirilen bu yarışın bölgesinde ve Türkiye’de en geniş katılımlı ulusal yarış olma özelliğiyle yıllarca isminden söz ettirecek bir yarışma olacağı inancındayım” dedi.

 

 

İlimizde yapılan bu tür organizasyonlara sürekli sponsor olan Bolpet-GO Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ülkü ise; “ Bu yarışların Bolu’da yapılması beni çok sevindiriyor. Bolu, Offroad yarışmaları için harika bir coğrafi konuma sahip. Birçok şehirden yarışmacının katılımı bu şehrin marka değerini artırıyor. Bizde elimizden gelen desteği veriyoruz. Bana bu imkânı veren başta BOLOFF başkanımız Burhan Turan’a ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

 

 

21 Ağustos 2016 Trial 4.Yarış Kesin Neticeler

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları