120x600

Alemdar inşaat

22-12-2014 İnci Abla

Bolu’nun İnci ablası her konudaki sorularınızı her hafta yanıtlamaya devam ediyor. Sizlerde sorunlarınızla ilgili olarak çekinmeden [email protected] adresine yazabilirsiniz…

 

İnci ablacığım, otobüs ve dolmuşlara bindiğim zaman gördüğüm kızlara platonik olarak aşık oluyor onlarla ilgili çeşitli düşler görüyorum. 18 yaşında bir erkek olarak bu durumun geçici olup olmadığını merak ediyorum. 

 

        T.K, BOLU

Sevgili TK

 

Gençlik heyecanı diyeceğim ama sorduğuna göre uzun zamandır bu durum devam ediyor. Bahsettiğin durum çok da normal bir durum değil. Bu konu ile ilgili profesyonel yardım almanı tavsiye ederim. 

 

İnci ablacığım, mülteci sıfatındaki Araplar geldiğinden beri sokakta yürürken daha dikkatli oluyorum. Daha doğrusu daha dikkatli olma ihtiyacı duyuyorum. Bu durumun ne olur geçici olduğunu yazın. Kendi ülkemizde turist konumuna düşmek istemiyorum. 

          M.K, BOLU

 

Sevgili MK                                  

Hepimiz daha dikkatliyiz. Kültürlerini, alışkanlıklarını bilmediğimiz yabancı kişiler ile birlikte yaşamaya başladık. Temkinli olmaya devam edin. Bu durumun geçici olup olmayacağını söyleyebilseydim keşke. Görünen o ki pek de geçici değil. Bu yüzden birlikte yaşamayı bilmek gerekiyor.  


www.boluobjektif.com'da yer alan köşe yazarlarının yazıları kendi görüşleridir. Yazdıkları köşe yazılarından dolayı www.boluobjektif.com sorumlu tutulamaz.



İnci Abla Diğer Yazıları
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları