120x600

Alemdar inşaat

15-12-2014 İnci Abla

Boluluların İnci ablası her hafta sorunlarınıza çözüm bulmaya devam ediyor. Sizler de her konudaki sorunlarınızı çekinmeden yazabilirsiniz. Sorularınız için gmail adresimiz; [email protected]

 

Sevgili İnci abla,

Kalabalıkların arasında yürüdüğüm zaman kendimi çok yalnız hissediyorum. İnsanlar sanki üzerime üzerime geliyor gibi geliyor bana… Acaba bunalımda mıyım?

                                                                                                                                                                            B.S, BOLU

Sevgili B.S.

Kalabalık arasında tek başına yürürken yalnız hissediyorsan, bunu herkes hisseder yani normal bir duygudur. Ama arkadaşların ile birlikte yürürken yalnızlık hissediyorsan bunun üzerinde durmalısın. O zaman bunalımda olma ihtimalin yüksek olabilir. O da tek bununla belli olmaz.

 

İnci ablacığım yazılarınızı büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Artı bizim de danışabileceğimiz, rahatça konuşabileceğimiz  bir ablamız, büyüğümüz var. Bolu’da yaşayan insanları sokakta yürürken yolun hep sağında yürümeleri gerekirken kafalarına göre yürüyerek cadde ve sokaklarda tam bir kaos oluşturduklarını üzülerek görüyorum. Bu işin çaresi nedir? Bir çözüm yolu var mı?

 

                                                                                                                                                                            Ş.E, BOLU

 

Sevgili Ş.E.

Keşke bunun bir çözümü olsaydı. Bu sadece Bolu’da değil tüm ülkede neredeyse böyle. Kurallara uymamak bizim içimize işlemiş. Kaldırımlarda da geliş ve gidiş yönü olduğunu bilenimiz de azdır. Çare sizsiniz. Sizler örnek olacaksınız.

 


www.boluobjektif.com'da yer alan köşe yazarlarının yazıları kendi görüşleridir. Yazdıkları köşe yazılarından dolayı www.boluobjektif.com sorumlu tutulamaz.



İnci Abla Diğer Yazıları
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları