120x600

Alemdar inşaat

02-03-2015 GÜNDEM

Yoğun sis kazaya neden oldu

Bolu Dağı’nda etkili olan ve görüş mesafesini 10 metreye kadar düşüren yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Yoğun sis kazaya neden oldu
Bİ tur

Bolu Dağı’nda etkili olan yoğun sis ve karla karışık yağmur, beraberinde kazaları da getirdi. Bolu Dağı’nın Düzce kısmında kalan Bakacak mevkiinde meydana gelen kazada takla atarak refüje çıkan araca başka bir aracın çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan merkez istikametine gitmekte olan Mehmet C. idaresindeki 81 BD 110 plakalı hafif ticari araç, Bakacak mevkiinde yolun sisli ve yağışlı olması nedeniyle orta refüjde bulunan bariyere çarparak takla attı. Daha sonra aynı istikamette gitmekte olan Melih M. idaresindeki 34 KL 0319 plakalı tanker de duramayarak kaza yapan araca çarptı. Kazada ticari aracın içerisinde bulunan Emine C. 47 yaralandı.

Kaza sonrası vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle tek şeritten kontrollü olarak verilen trafik, araçların çekici tarafından kaldırılmasıyla normale dönerken, polis kaza hakkında inceleme başlattı.

YOĞUN SİS NEDENİYLE GÖRÜŞ MESAFESİ 20 METREYE KADAR DÜŞTÜ

Bolu Dağı’nda kar yağışı ve yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

 Edinilen bilgiye göre, İstanbul - Ankara karayolunun Bolu Dağı kesiminde öğle saatlerinden itibaren kar yağışı ve yoğun sis sürücülere zor anlar yaşatırken, çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Seymenler ve Karanlıkdere mevkilerinde sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Sürücüler polis ekipleri tarafından uyarılırken, kar yağışı etkisini sürdürüyor.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları