120x600

Alemdar inşaat

25-11-2023 SPOR

Yalçın Koşukavak: ‘İstediğimiz skoru aldık’

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Ümraniyespor maçının ardından, “İstediğimiz skoru aldık. Oyuncularımı tebrik ederim. Zor bir sezon geçiriyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda Boluspor daha iyi oyunlarla daha iyi galibiyetler alır. Öncelikle aşağılardan kurtulma hedefimiz var” dedi.

Yalçın Koşukavak: ‘İstediğimiz skoru aldık’
Bİ tur

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Ümraniyespor’a konuk olan Boluspor, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, gündüz saatlerinde oynanan maçlarda Şanlıurfaspor ve Adanaspor galibiyetlerinin bu maçı Boluspor ve Ümraniyespor için daha kritik hale getirdiğini belirtti.

Koşukavak, “Oyunu tamamen kontrol ettik, iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk 20 dakikada öne geçebileceğimiz çok pozisyon bulduk fakat skoru yapamadık. İkinci yarı bulduğumuz golle öne geçtik. Sonrasında bir yerleşim probleminden yediğimiz golle skora denge geldi. Ardından bir gol daha bulduk. Bu sefer de böyle maçlarda oyunu erteleyip skora oynamak gerekiyor. Çünkü biz de Ümraniye de aşağıdayız. Son bölümde tamamen oyunun savunma tarafını oynadık. Dizilişi değiştirdik, biraz daha derinde bekledik. İstediğimiz skoru aldık. Oyuncularımı tebrik ederim. Zor bir sezon geçiriyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda Boluspor daha iyi oyunlarla daha iyi galibiyetler alır. Öncelikle aşağılardan kurtulma hedefimiz var. Bizi baskı altına alıyor, çok strese sokuyor. Bu galibiyet bize biraz nefes aldırdı. Dört maçımız kaldı, dört maçtan da alabileceğimiz en iyi skorları almak için çalışacağız” diye konuştu.

Mustafa Gürsel: “Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Boluspor maçının ardından, “Bugünkü oyuna baktığımızda mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık ama kendi sahamızda maçı kaybettik. Maçın geneline baktığımızda rakibe bir tane pozisyon verdik gollerin dışında” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 13. hafta maçında Ümraniyespor, konuk ettiği Boluspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında maçı değerlendiren Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Bugünkü oyuna baktığımızda mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık ama kendi sahamızda maçı kaybettik. Maçın geneline baktığımızda rakibe bir tane pozisyon verdik gollerin dışında. O da yine kendi oyuncumuzun ayağının kayması sonucunda oldu. Kendi bireysel hatalarımızdan dolayı mağlup olduk, üzgünüz. Ön tarafta oyunun kontrolünü belli bölümlerde elimize alıyoruz. Fazla pozisyon vermemize rağmen kalemizde 2 gol görmemiz bizi üzdü. Oyunun genelinde ön tarafta daha üretken olmamız lazım ama santrfor bölgesinde bugün Emre Demir’i oynattık. Emre Demir orta saha oyuncusu. Yani kanattan, orta sahadan, mevkisi forvet olmayan oyuncularla bunu gidermeye çalışıyoruz. Bu sefer de girdiğimiz pozisyonları değerlendirmeyince üzülüyoruz. Artık cuma günkü Kocaelispor maçına bakacağız. Gidip orada elimizden gelenin en iyisini yapıp bugünkü maçı telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları