120x600

Alemdar inşaat

25-12-2023 SPOR

Yalçın Koşukavak: “İkinci yarının başında yediğimiz gol planlarımızı bozdu”

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “İkinci yarının başında yediğimiz gol planlarımızı bozdu” dedi.

Yalçın Koşukavak: “İkinci yarının başında yediğimiz gol planlarımızı bozdu”
Bİ tur

Trendyol 1. Lig 17. haftasında Boluspor, konuk olduğu Çorum FK'ya 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, maçla ilgili değerlendirmede bulunmadan önce Kuzey Irak’ta terör örgütü üyeleri tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Maçın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını dile getiren Koşukavak, “Çorum’a kadro derinliğimiz olmadığı gibi U-19 takviyesiyle geldik. Manisa ve Altay maçına da aynı kadro ile gitmiştik. Oyunun ilk yarısı çok iyi oynadık. Çorum FK’yı çok koşturduk. Topa çok sahip olduk. Çok pozisyon ürettik. Maç boyunca cezasına biz 16 kez girerken Çorum FK 8 kez girdi. Oyuncu kalitesine takılıyoruz. Kadro derinliğimiz yok” dedi. İkinci yarının hemen başında kolay bir gol yediklerini ifade eden Koşukavak, “Bizim için çok kötü oldu. Planlarımızı bozdu. Oyunu biraz daha taşıyarak Çorumspor’u kontrolden çıkarmak istiyorduk. Daha geniş alanlar bulup hücum etmeyi planlıyorduk. Çok erken bir golde geriye düşünce tekrar oyuna ortak olmaya çalıştık. Ancak bir pozisyon hatası vererek ikinci golü yedik. Çorumspor'u tebrik ediyorum başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Serkan Özbalta: "Takım iyi bir ivme kazandı”

 

 

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Boluspor karşısında alınan galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, “Takım iyi bir ivme kazandı” dedi.

Trendyol 1. Lig 17. haftasında Çorum FK, Boluspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, son dört maçta 3 galibiyeti olan bir Boluspor ile karşı karşıya geldiklerini hatırlattı. Maçı akıl oyunlarının olduğu bir müsabaka olarak nitelendiren Özbalta, “Aramızda 2 puan farkı vardı. Galip gelselerdi üst sıraya çıkacaktı. Bizde kazandığımızda play-off potasına kendimizi atacağımızı biliyorduk. Organize olmayı bilen, oyun felsefesi olan, kurguları olan bir takıma karşı oynadık. Güzel bir maç oldu. Diğer maçlara baktığımızda akıl oyunlarının olduğu bir müsabakaydı. Bunu hem maçtan önce hem devre arasında oyuncularımla paylaştım. Maç sonunda da paylaştım” dedi.

Göreve geldikleri günden beri bu 6. maçlarına çıktıklarını hatırlatan Özbalta, “Yanlış hesaplamadıysam 13 gol atarken 4 gol yedik. Bu maçların 3’ünde hiç gol yememişiz. Buda adımıza sevindirici. İlk geldiğimiz günde bunları söylemiştik.

Devre arasına giriyoruz. Bir haftalık iznimiz var. Bir haftalık iznin ardından Antalya’da toplanarak ikinci sezona hazırlanacağız. Takım iyi bir ivme kazandı. Bunun üzerine koyarak gitmemiş gerekiyor. Oyuncularım güzel işler yapıyor. Futbolda dün yok. Her zaman sona bakılır. Bugünde ilk yarı için son vardı. Şuanda ona bakılıyor. Dün olduğu zaman yetiniyorsunuz. Biz yetinmek istemiyoruz. Sezon sonuna kadar bu bayrağı daha güçlü taşıyabilme adına daha sıkı çalışmalıyız. Ama her geçen gün, her antrenman, maç bizi de örgütlüyor. Gözlemliyoruz. Potansiyeli olan takımın istediklerimizi yaptığını uyguladığını görmemizi bizi sevindiriyor” ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları