120x600

Alemdar inşaat

12-12-2023 SPOR

Yalçın Koşukavak: 'İki takımında kazanabileceği bir maçtı'

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Altay galibiyetinin ardından, "İki tarafın da gol atıp kazanabileceği bir maçtı. Biz buraya gelirken çok eksiğimiz vardı. Geçen hafta çok oyuncu kaybettik” dedi.

Yalçın Koşukavak: 'İki takımında kazanabileceği bir maçtı'
Bİ tur

Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Boluspor, konuk olduğu Altay’ı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, “Eksik bir kadroyla buraya geldik. Kazanmamız gerekiyordu 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Aşağıdaki takımların maç kazanmasıyla birlikte. Biz kazandık, Altay 2 puanda kaldı. Bu camianın bir evladı olarak üzülüyorum. 1914 senesinde kurulmuş bir camia bu kadar çaresiz olmamalı. Çok büyük Altaylılar var. Hep beraber bir kalkınma politikasıyla kulübe çare bulunmalı” diye konuştu.

 

 

 

Yusuf Şimşek: “Neredeyse pozisyon vermedik”

 

Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Boluspor yenilgisinin ardından, "İki gün olmasına rağmen maça iyi hazırlanmaya çalıştık. Oyuncularımıza iki günde ancak bu kadar bir şeyler verebildik” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Altay, konuk ettiği Boluspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Mücadeleyi bırakmayan bir Altay vardı. Yine bırakmayacağız. Son dakikaya kadar matematiksel olarak rahatlayıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ben bugünkü oynanan oyundan yaptıkları mücadeleden memnunum, neredeyse pozisyon vermedik ve pozisyonlarımız var atamadık. Karşımıza biraz daha rahat bir takım vardı. Yabancı oyuncuları fazla olan bir takım. Maddi olarak daha rahat bir takım vardı. Ama ona rağmen dediğim gibi iyi mücadele ettik. İyi oynadık. İlerleyen haftalarda daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Sonuna kadar savaşacağız, Altay çok büyük bir kulüp, çok büyük bir camia. İnşallah bu armayı hak ettiği yerde bırakmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları