120x600

Alemdar inşaat

03-02-2020 EĞİTİM

Vali Ümit’ten Okul Ziyaretleri...

Bolu Valisi Ahmet Ümit 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders gününde 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Vali Ümit’ten Okul Ziyaretleri...
Bİ tur

Bolu Valisi Ahmet Ümit’e ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da eşlik ederken ilk ziyaret 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu’na oldu. Okul Müdürü İsmail Saykı’dan okul ile ilgili bilgiler alan Vali Ümit, öğretmenlerle bir araya geldi.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan ve öğretmenlere başarılar dileyen Vali Ümit, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın en donanımlı şekilde yetişerek vatanımıza ve milletimize hayırlı birer birey olmalarında öğretmenlerin büyük rolü olduğunu söyledi. Vali Ümit, “Öğrencilerimiz Allah’ın milletimize milletimizin de bize emanetidir. Eğitim başta olmak üzere her çocuğumuzun bütün sorunlarıyla ilgilenmemiz önemli görevlerimizdendir. Bu kapsamda özellikle öksüz ve yetim çocuklarımız başta olmak üzere, ekonomik sıkıntılarıyla, kılık kıyafetleriyle ilgilenmemiz gerekir. Ekonomik sorunları olan, aileleri fakir öğrencilerimize Valilik Yardımlaşma Çarşısı’ndan malzeme temin ederek ihtiyaçlarını giderebilirsiniz ” dedi. Vali Ümit ayrıca Barış Pınarı Harekâtı ve İdlib’e yardım konularında büyük duyarlılık gösteren 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrencileri tebrik etti.

 

 

50. YIL İZZET BAYSAL ORTAOKULUNDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Vali Ümit ziyaretinin devamında ise 50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Okul Müdürü Tamer Özkan tarafından karşılanan Vali Ümit, okulun çok amaçlı salonu ile spor salonunda Beden Eğitimi dersi işleyen öğrencilerle görüşerek talep ve sorunlarını dinledi. Vali Ümit, okul ziyaretinin devamında 8. sınıfların dersine girerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere hangi liseyi, hangi üniversiteyi ve hangi mesleği hedeflediklerini soran Vali Ümit, 2. yarıyılda bütün öğrencilere başarılar diledi.

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları