120x600

Alemdar inşaat

13-03-2020 BOLU

Vali Ümit’ten Gerede’ye İnceleme Gezisi

Bolu Valisi Ahmet Ümit açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Gerede ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ümit’ten Gerede’ye İnceleme Gezisi
Bİ tur

Gerede ilçesi ziyaretinde Bolu Valisi Ahmet Ümit ile birlikte Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Yavuz Çankaya, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Müftüsü Orhan Genç ve İl Çevre, Şehircilik Müdürü Osman Kazgan ve Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka da yer alırken, Sayın Valimizi İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal karşıladı.

ŞEHİDİMİZ ADINA KÜTÜPHANE AÇILDI

İlçe ziyaretinde ilk olarak Mehmet Zeliha Güzelce İlkokulunda Şehidimiz İlhan Sezer adına oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Şehidimiz İlhan Sezer’in annesi Azime Sezer Babası İsmail Sezer ve eşi Derya Sezer’in de yer aldığı açılışta konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, şehitlik ruhu ve gazilik anlayışının önemine değindi ve şehidimiz adına açılan kütüphanenin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Ümit’in konuşmasının ardından şehidimizin ailesi ve diğer protokol üyelerinin katılımı ile Şehit İlhan Sezer Kütüphanesinin açılışı gerçekleştirildi ve kütüphane gezildi.

 

 

VALİ ÜMİT ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindeki heyet kütüphane açılışının ardından öğrencilerle bir araya geldi. 3. Sınıf öğrencileriyle buluşan Vali Ümit, onlarla sohbet ederek “Sizlerle konuşmak bir arada olmak için ziyarete geldik. Sizleri görünce, sizlerle beraber olunca bütün yorgunluğumuz gidiyor” dedi. Öğrencilere dersleri ile ilgili sorular soran Vali Ümit ile öğrenciler arasında eğlenceli diyaloglar da yaşanırken ziyaretin sonunda Vali Ümit bütün öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

 

GEREDE DERİ İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ZİYARETİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ve beraberindeki heyet , Gerede ziyaretinde , Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek burada arıtma tesisinde incelemelerde bulundular. Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Hakan Özyiğit, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Osman Kazgan, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka ve diğer yetkililerden bilgiler alan Vali Ümit, 2019 yılında yetersizliği sebebiyle çevre kirliliğine yol açan ve Çevre Kanununa göre ceza yazılan, daha sonra ise yeni yapılan revizyon çalışmaları ile modern deşarj standartlarını yakalayan tesisteki çalışmalar nedeniyle yetkililere teşekkür eden Vali Ümit, “ Ülkemizin deri sektöründe %40 payla çok önemli bir misyonu yerine getiren Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Esnafı kendine yakışanı yaptı. Deri Organize Sanayi Arıtma Tesisini dünya standartlarına uygun hale getirdi. Emeği geçen herkesi kutluyorum “ dedi. Vali Ümit buradaki ziyaretinin devamında deri fabrikalarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi ve işletmelerle ilgili bilgiler aldı.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları