120x600

Alemdar inşaat

09-08-2019 BOLU

Vali Ümit’ten Gençlik Kampına ziyaret

Türkiye genelindeki kamplar arasında bir dönemde en çok genci ağırlama kapasitesine sahip olan Bolu Aladağ İzcilik ve Doğa Kampını ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit, kamptaki gençlerle bir araya geldi.

Vali Ümit’ten Gençlik Kampına ziyaret
Bİ tur

Bolu Valisi Ahmet Ümit, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ile birlikte ülkemizin dört bir yanından gelen ve her kamp döneminde ortalama 400 kişinin misafir edildiği Doğa Gençlik Kampında yer alan öğrencileri ziyaret etti.   Her yaz döneminde 7 günlük olan 9 kamp döneminin düzenlendiği kamp merkezini ziyaret eden Vali Ümit, burada kalan gençlerimizle sohbet etti.  Öğrencilerle hoş bir sohbetin gerçekleştiği ziyarette Vali Ümit, belki de hayatları boyunca unutamayacakları bu kamptaki etkinlik ve arkadaşlıkları devam ettirmelerini istedi.  Ziyarette öğrencilerin veda eğlencesine katılan Vali Ümit, gençlerimize Bolu’yu anlattı.

 

 

Doğal güzellikleri sayesinde Bolu’nun her yıl yüz binlerce insanı ağırladığını dile getiren Vali Ümit, kamp öğrencilerine burada oldukları için çok şanslı olduklarını ifade ederek, doğanın her renginin burada olduğunu ve bu güzel anların tadını çıkarmaları tavsiyesinde bulunarak, “Memleketlerinize döndüğünüzde ailelerinize, arkadaşlarınıza da bu güzellikleri anlatın” dedi.

 

 

Gençlerle sohbetinde önerilerde de bulunan Vali Ümit, geleceğimizi emanet alacak olan gençlere ülke olarak güvendiklerini kaydetti. Bugün kampta öğrencilerle bulunduğu için de mutlu olduğunu ifade eden Vali Ümit, “Bizler sizlere güveniyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için sizlere ihtiyacımız var” diyerek, gelecek nesillere güvendiklerini kaydetti.

 

 

ALADAĞ İZCİLİK VE DOĞA KAMPI

 

18 il ve 2 ülkeden yaklaşık 352 kişinin yer aldığı Aladağ İzcilik ve Doğa Kampının 7’inci döneminde Ankara, Adana, Samsun, Sinop, Şanlıurfa, Erzurum, Ağrı, Elazığ, Tunceli, Muş, Bingöl, Osmaniye, Kahramanmaraş, Trabzon, Rize, Bayburt, Artvin, Van, Kıbrıs ve Kosova’dan gençler yer alıyor. 17 Haziran tarihinde başlayan Gençlik Kampları 12 Eylül’e kadar devam edecek.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları