120x600

Alemdar inşaat

20-12-2019 SİYASET

UZUN ZAMANDIR BEKLENEN HABER AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLLERİNDEN GELDİ

Uzun bir süredir, hematoloji bölümünde uzman doktoru bulunmayan ilimize Sağlık Bakanlığı tarafından; yeni bir Hematolog ile birlikte, Tıbbi Onkoloji, Tıbbi Genetik, 2 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile, 3 Uzman Hekim ve 3 Pratisyen Hekim ataması yapıldı.

UZUN ZAMANDIR BEKLENEN HABER AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLLERİNDEN GELDİ
Bİ tur

Uzun bir süredir, hematoloji bölümünde uzman doktoru bulunmayan ilimize Sağlık Bakanlığı tarafından;  yeni bir Hematolog ile birlikte, Tıbbi Onkoloji, Tıbbi Genetik, 2  Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile, 3 Uzman Hekim ve 3 Pratisyen Hekim ataması yapıldı.

FARKLI BRANŞLARDA TOPLAM 11 DOKTOR

Özellikle ilimizdeki kanser hastalarının çevre illere gitmek zorunda kaldığını belirten AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu AYDIN ve Fehmi KÜPÇÜ “ Uzun zamandır Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hematolog eksikliğini, vatandaşlarımızdan ve Sağlık İl Müdürlüğü’müzden çeşitli vesilelerle duyuyor ve biliyorduk. Hamdolsun ki, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmeler neticesinde bugün açıklanan atamalarda Bolu’muza bir Hematolog kazandırılmış oldu.” dediler.

 

 

Hematolog’la beraber  farklı branş dallarında da atamaların olduğunu ifade eden AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu AYDIN ve Fehmi KÜPÇÜ, “ Hematolog ile beraber ilimize aynı zamanda Tıbbi Onkoloji, Tıbbi Genetik, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı geldi. Bu branşlardaki doktorlarımızı da ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”  dediler.

 

 

İLÇELERDE UNUTULMADI

Sadece Bolu Merkeze değil, ilçelerdeki eksiklikleri de takip ettiklerini bildiren AYDIN ve KÜPÇÜ, “Mudurnu, Mengen ve Yeniçağa Devlet Hastaneleri’ne de Uzman Doktor ataması gerçekleşti. İnşaallah, ilçelerimizin de eksikleri tamamlanana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerinde bulundular.

YENİ YATIRIMLAR YOLDA

Son olarak en kısa zamanda ilimize yapılması planlanan yatırımların devam edeceğinin müjdesini de veren AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu AYDIN ve Fehmi KÜPÇÜ, “Son dönemde ilimizde ve ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımların devam edeceğini ve yakın bir zamanda hayata geçecek Bolu’muza ve bölgemize fayda kazandıracak bir hizmetin de yolda olduğunu belirtiyor; bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’ya şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdiler.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları