120x600

Alemdar inşaat

29-12-2014 SPOR

"ÜRETKEN DEĞİLDİK"

PTT 1. Lig'in 15. haftasında Boluspor ile Karşıyaka arasında golsüz sona eren maçın ardından iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Bİ tur

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, özellikle ikinci yarıda sergiledikleri oyundan hiç memnun kalmadıklarını belirterek, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Mutlak üç puan parolasıyla hazırlandık. Maç öncesi bu düşüncelerimizi destekleyecek oyunu çok oynayamadık. Galibiyeti getirecek üretkenliği gösteremedik. İlk yarıda topun kontrolü biraz daha bizdeydi ama ikinci yarıda hiç iyi bir oyun oynamadık. İkinci yarıdaki oyundan hiç memnun değilim. Maçın geneline baktığımızda pozisyon kısırlığı var. Gerçekten üretken değildik. Daha fazla sorumluluk almamız lazım” diye konuştu.



KARŞIYAKA CEPHESİ
Bolu’ya puan ya da puanlar için geldiklerini ve 1 puan aldıklarını söyleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, “Öncelikle bu hava şartlarında iyi mücadele eden iki takımında oyuncularını tebrik ediyorum. Maçtan önce de söylediğim gibi puan ve puanlar için gelmiştim ama 1 puan aldık. PTT 1. Lig'inde 1 puan da her zaman iyidir. Biz bundan sonra artık önümüze bakacağız. Boluspor’a da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SPOR HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları