120x600

Alemdar inşaat

17-01-2020 SİYASET

Türkoğlu ve yönetiminden anlamlı başlangıç

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra ilk olarak Anıtpark’taki Atatürk heykeline çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular.

Türkoğlu ve yönetiminden anlamlı başlangıç
Bİ tur

Atatürk anıtına çelenk koyduktan ve saygı duruşunda bulunduktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu; “Partimizin 11 Ocak’ta merkez ilçe kongresi gerçekleşti. Delegelerimizin teveccühü ile beraber ikinci dönem ben ve şu an burada bulunan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım göreve başladık. Biz bir önceki görev sürecimizde olduğu gibi, ilk önce partimizin ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtına çelenk koyduk. Buradan da Bolu’muzun hayırsever babası İşadamı İzzet Baysal’ı mezarında ziyaret edip dua edeceğiz.

 

 

Şunu ifade etmek istiyorum; dün ve bugün biliyorsunuz ülkemizin, hepimizin evlatları Mehmetçiklerimizin şehit haberlerini aldık. Bu gerçekten hepimizi derinden üzüyor. Bizim her yurttaşımız, her Mehmetçiğimiz en kutsal şeylerimiz. Onların ayağına taş değse, bizim yüreğimiz sızlıyor. Umut ediyoruz ki ülkemizin bekası, geleceği için canını feda eden bu değerli insanlara, hakkı ödenmez insanlara layık olarak edindiğimiz bu görevi, Bolu’da insanlarımıza ve ülkemize hizmet ederek gerçekleştiririz.  Onların ve bütün şehitlerimizin, bu ülke için mücadele eden herkesin bizler üzerinde emeği var. Siyaset de o emeği, hizmete dönüştürmek için gerçekleştirilen bir uğraş. O yüzden biz önümüzdeki iki yıl süreci içinde Bolu’da yaşayan tüm yurttaşlarımızın, parti ayırımı yapmaksızın sorunlarına çözüm üretmeye odaklanacağız. Sorunları sadece dile getiren değil, işsizlikten tutun, tarımdaki sorunlara, öğrencilerin sorunlarından tutun, hayat pahalılığına ve zamlara kadar insanımızın sorunu derdi neyse, onların tespiti ve çözüm yolu konusunda kamu kurumları ile beraber ortak akıl yürüterek çözümün bir parçası olmaya çalışacağız.

 

 

Gereksiz ve günü kurtaracak eleştirilerde bulunmayacağız. İnsanları rencide etmeyeceğiz, bu ülkeye ve bu bayrağa hizmet etmek için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet etmek için mücadele edeceğiz. Bu konuda kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Bizim uğraşımız partimizin ilkeleri doğrultusunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda halkımıza hizmet etmektir. Bu hizmeti gerçekleştirirken de ayrım yapmaksızın Türkiye Cumhuriyeti’ni seven benimseyen herkese hizmet etmektir. Amacımız budur” ifadelerini kullandı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları