120x600

Alemdar inşaat

14-12-2019 SİYASET

Türkoğlu;’ Daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz’

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Mudurnu İlçe Kongresinde yaptığı konuşmayla kongreye damga vuran isimlerden biri oldu.

Türkoğlu;’ Daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz’
Bİ tur

Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu İlçe Kongresi bugün yapıldı. Kongreye tek blok listeyle giren Sami Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisinin yeni Mudurnu İlçe Başkanı oldu. Kongrede konuşan CHP Bolu Merkez ilçe başkanı Ersan Türkoğlu, Mudurnu’nun kendileri için çok önemli bir yer olduğunu vurgulayarak; “ Burada belediyeyi kaybettiğimiz zaman bunun bizdeki travması ve üzüntüsü tarifi imkânsız bir şekilde sadece Mudurnu’da değil Bolu’da da yankı buldu. Bazen seçim sürecinde bu tür sonuçlarla karşı karşıya gelebiliyoruz. 5 yıl sonra tekrar bir seçim olacak biz o gün seçime hazır olacağız ve bu sefer kaybettiğimiz bu güzel Kuvay’ı Milliye kentini tekrar kazanacağız. Bundan hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu.

 

 

Türkoğlu yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye gerçekten zor günlerden geçiyor. Türkiye, bugün emperyalist güçlerin, farklı kültürlerin ahlak yapılarının kuşatması altında. O yüzden Cumhuriyet Halk Partisine sadece seçim dönemlerinde çalışmak yakışmaz. Bizler ideolojik bir partiye gönül vermiş insanlarız. Cumhuriyet Halk Partisi ideolojik bir partidir. Bu partinin ideolojik yapısına şekil veren kişi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bu ideolojinin temeli de yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan aziz milletimizdir. Bugün Türk halkının kültürünü, geleneğini,  ahlakını ve kendine göre yorumladığı İslam anlayışını ve yorumlayışını değiştirmeye çalışıyorlar. Çok basit bir yorumda bulunmak istiyorum; “Geçen gün bir lokantada yemek yiyordum. Daha ilkokul 2 ya da 3’üncü sınıfa giden erkek öğrenci annesine şunu söylüyor;- “Anne sen kadınmışsın. Bana okulda öyle söylediler. Benim seninle konuşmam ve aynı yerde bulunmam günah” - Ülkedeki ahlak ve kültür erozyonunu, yapılmaya çalışılan dönüşümü o ufacık çocuğun kurduğu cümleler son derece net bir şekilde ortaya koyuyor. O yüzden bu partiye üye olan insanların seçim kazanmaktan ve seçim döneminde çalışmaktan çok daha büyük sorumlulukları var. Bu ülkenin  kültürünü, ahlakını, örf ve adetlerini korumak bizim görevimizdir. Gelecek nesillerin annesiyle ve babasıyla aynı rahatlıkta konuşabilmesi için “ Oğlum sen ergen oldun artık Annenle konuşamazsın”, “Kızım sen buluğ çağına girdin babandan uzak dur” denilmemesi için bizlerin gereğinden fazla mücadele etmesi lazım. O yüzden sorumluluğumuz çok.  O yüzden daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz, hem kendi kültürümüzü koruyacağız hem de geliştireceğiz. Bu bağlamda Mudurnu’nun da üzerine düşeni yerine getireceğine yürekten inanıyorum. “

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları