120x600

Alemdar inşaat

06-12-2019 BOLU

Tuncay ve Turgay Özbakır Çağdaş Etkinlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi

Bolunun tanınmış doktorlarından Tuncay ve Turgay Özbakır’ın Çağdaş Yaşamı Destekleme derneğine bağışladığı Çağdaş Etkinlik Merkezinin açılışı bugün gerçekleştirildi

Tuncay ve Turgay Özbakır Çağdaş Etkinlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi
Bİ tur

Bolunun tanınmış doktorlarından Tuncay ve Turgay Özbakır’ın Çağdaş Yaşamı Destekleme derneğine bağışladığı Çağdaş Etkinlik Merkezinin açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılış törenine CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe YÜKSEL, İlimizin tanınmış iş adamlarından Çağlar Yamaner başta olmak üzere kentimizin önde gelen birçok siması katıldı.

 

 

Açılış töreninde konuşan Tuncay Özbakır, bugün ÇYDD etkinlik merkezi olarak açılışı yapılacak olan daireyi eşiyle birlikte 1993-2008 yılları arasında muayene olarak kullandıklarını vurgulayarak; “Kamunun okullarında kamunun bursuyla okumuş biri olarak ÇYDD’ne 90’lı yıllardan itibaren üye olan ve burs veren ve projelerine destek vererek katkıda bulunduk. Bu yıl da eşim ve ben dairemizi ÇYDD’ ne bağışladık. Böylece Cumhuriyetimize olan borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebileceğimizi düşünüyorum. Dairenin etkinlik merkezi olarak kullanabilmesi için üstün gayret sarf eden şube yönetim kurulu üyelerine, genel merkezimize küçük onarım ve iç donanım için bağışta bulunan gönüllü kişilere ve kuruluşlara, maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür eder hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BOLU HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları