120x600

Alemdar inşaat

28-10-2019 EKONOMİ

TSO BAŞKANI ATEŞ’TEN ISPARTA BELEDİYESİ VE ISPARTA TSO’YA ZİYARET

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, gerçekleştirdiği Isparta programı kapsamında Isparta Belediyesi ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

TSO BAŞKANI ATEŞ’TEN ISPARTA BELEDİYESİ VE ISPARTA TSO’YA ZİYARET
Bİ tur

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Isparta programı kapsamında ilk olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iken 2019 yerel seçimlerinde Isparta Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. Başkan Türker Ateş, yerel seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ayrıca çalışma ve faaliyetler ile ilgili karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.Başkan Türker Ateş, sonrasında ise Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretinde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Genel Sekreter Nihal İspir tarafından karşılanan Başkan Türker Ateş, ilk olarak Isparta TSO’nun Ekonomi Kampüsü ismini taşıyan hizmet binasında yer alan fiziki alanları dolaştı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet birimleri ve toplantı salonlarını inceleyen Başkan Ateş, ayrıca hizmet binasında bulunan Isparta Ticaret Borsası ve KOSGEB, TSE, İŞKUR gibi diğer kuruluşların da ofislerini ziyaret ederek çalışanlarla görüştü, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

 

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı ve Osman Şahlan’a gösterdikleri ilgi ve konukseverlikten dolayı teşekkür eden Başkan Ateş, Oda Yönetim Kurulu üyeleriyle de bir araya geldi ve bir süre iş ve sektörleriyle ilgili sohbet etti. Başkan Türker Ateş ayrıca Bolu’nun ekonomisi, sektörel yapı ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü çalışma, proje ve faaliyetler ile ilgili bilgiler paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları