120x600

Alemdar inşaat

06-12-2019 TURİZM

Travel Turkey İzmir fuarına Göynük Belediyesi damga vurdu

İzmir’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir fuarında, BAKAB çatısı altında faaliyet gösteren Göynük Belediyesi yaptığı başarılı tanıtım faaliyetleriyle katılımcılardan tam not aldı.

Travel Turkey İzmir fuarına Göynük Belediyesi damga vurdu
Bİ tur

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) ortaklığıyla düzenlen 43 ülkeden bin 284 farklı firmanın katıldığı dev turizm fuarında Göynük Belediyesi de yerini aldı.

Göynük belediye başkanı Ahmet Çankaya, eşi Vasfiye Çankaya, Başkan Yardımcıları Samet Çetinbaş eşi Sedef Çetinbaş ve Belediye Yazı İşleri Personeli Onur Alcan fuarda ziyaretçileri karşılayarak ilçenin tanıtımında büyük rol üstlendi. Başkan Ahmet Çankaya yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz günden bu yana yerel, ulusal, ve uluslararası birçok platformda Göynük’ümüzün tanıtımına yönelik çalışmalar yürütüyoruz. 'Travel Turkey İzmir'de de ilçemizin destinasyonlarını, sahip olduğu doğal ve kültürel değerleri ile yöresel ürünlerimizi ziyaretçilere, acente ve kuruluşlara tanıtmaya çalışıyoruz. İzmir ve çevre illerde yaşayan tüm Göynük sevdalılarını standımıza bekliyoruz’ derken fuarda BAKAB çatısı altında yer almamızı sağlayan BAKAB yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum ‘ ifadelerini kullandı.

 

 

7 Aralık Cumartesi günü sona erecek olan fuarın ilk iki gününde Göynük standını Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü,Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu,  Mudurnu Belediye Başkanı Necdet  Türker, İzmir Bolulular Derneği Başkanı Dost Benli ve dernek üyeleri başta olmak üzere İzmir ve civar illerde yaşan Bolu ve Göynüklüler  ziyaret etti.

 

 

 

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TURİZM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları