120x600

Alemdar inşaat

27-10-2023 EKONOMİ

TOBB BOLU İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI İCRA KOMİTELERİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinatörlüğündeki TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitelerinin başkanlık seçimleri BTSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

TOBB BOLU İL KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULLARI İCRA KOMİTELERİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bİ tur

TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı Kadın Girişimciler Kurulu’ndan sorumlu BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı da Genç Girişimciler Kurulu’ndan sorumlu Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Perçin’in katılımıyla yapıldı.

Seçimlerde Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlığına Emine Yüce ve başkan yardımcılıklarına da Zerrin Özlem Gökdemir, Begüm Beykoz ve Oya Eru seçilirken, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlığına Murat Karaağaç, Başkan yardımcılıklarına ise Muhammet Yusuf Akay, Fatih Özkocabaş, Ahmet Çetin ve Mehmet Fazlı Türker seçildi.

Toplantılarda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve Yönetim Kurulu Üyesi Kayhan Perçin, Kurulların başkan, başkan yardımcılarını ve icra komiteleri üyelerini tebrik ederek, önümüzdeki süreçte Oda Yönetim Kurulu ile birlikte eşgüdüm içinde verimli bir çalışma dönemi yaşanmasını dilediler. Ayrıca TSO Genel Sekreteri İsmail Gören, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları icra komitelerinin çalışma esaslarıyla ilgili kurul üyelerine bilgiler verdi.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları