120x600

Alemdar inşaat

15-03-2024 EKONOMİ

TARIM VE KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BTSO'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Bolu Ziraat Odası ve TKDK Ankara İl Koordinatörlüğü Bolu İrtibat Ofisi işbirliğiyle Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

TARIM VE KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI BTSO'DA  GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bİ tur

BTSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmanı yapan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Tarım ve kırsal kalkınmanın ilimizin ile ülkemizin ekonomik büyümesi ve sosyal refahı için önemli bir rol oynadığını söyleyerek,  Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, tarım ve kırsal kalkınma projelerine destek vermek, bu alandaki işbirliklerini güçlendirmek, potansiyelini değerlendirmek ve gelecek için stratejiler belirlemek amacıyla her zaman çalıştıklarını ifade etti.

 

 

Başkan Alemdar’ın konuşmasının ardından Bolu Ziraat Odası Başkanı Selim Özer, Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Ar, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve TKDK Ankara İl Koordinatörü Dr. Mehmet Ali Çakal, programla ilgili duygu ve düşüncelerini belirten birer konuşma yaptılar.

 

 

Konuşmaların ardından TKDK Bolu İrtibat Ofisi Uzmanları İnşaat Mühendisi Müslüm Katrancı, Makine Mühendisi İlyas Yücel ve Kamu Yönetimi Fatih Öztürk, IPARD III fonu hibe desteği verilecek hayvancılık, tarım ve hayvancılık ürünlerinin işlenmesi, soğuk hava depolarının kurulumu, tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği, el sanatları, kırsal turizm, yenilenebilir enerji ve makine ekipman alımı konularında katılımcılara bilgiler verdiler. Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

 

 

IPARD III Fonu Hibe Desteği programı hakkında detaylı bilgi için Tarım ve Orman İl Müdürlüğü hizmet binasında bulunan TKDK Bolu İrtibat Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları