120x600

Alemdar inşaat

11-01-2024 EKONOMİ

SÖKE TİCARET ODASI İLE KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Söke Ticaret Odası arasında karşılıklı işbirliğini geliştirmek, bilgi, deneyim ve iyi uygulamaların paylaşımıyla hizmet kalitesini geliştirmek, müşterek çalışma ve projeler oluşturmak gibi amaçlarla düzenlenen “Kardeş Oda” protokolü, Söke Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle imzalandı.

SÖKE TİCARET ODASI İLE KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bİ tur

Törene, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Meclis Başkanı Veysel Kara, Söke Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İmza töreninden önce bir konuşma yapan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; “Öncelikle böyle güzel bir yerde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Başta Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve Meclis Başkanı Veysel Kara olmak üzere Söke Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederim. İmzalamış olduğumuz bu protokol ile odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetler, vermiş olduğumuz hizmetler ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Odalar arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak önceliklerimiz arasındadır. İmzalanan protokolün her 2 oda adına hayırlı olmasını temenni ediyor, iş dünyamıza ve camiamıza hayırlı olsun diyoruz” dedi.

 

 

Alemdar’ın ardından konuşmasını yapan Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ise; “ Bolu Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’ı ve Meclis Başkanı Aydoğan Tekin’i, Odamızda konuk etmekten dolayı mutluluk duyduk. Kardeş Oda Protokolü ile 2 oda arasında köprü kurmuş olacağız. ‘Gücümüz gücünüz, gücünüz gücümüz” felsefesiyle Söke TO ve Bolu TSO arasında iletişimi güçlendirmeyi, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını, sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket ederek bölgemizde sanayi ve ticareti daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. 'Kardeş Oda' olarak her türlü yardımı, imkânı, tecrübeyi ve bilgi birikimini karşılıklı paylaşmaya hazırız. Kardeş Odamıza tekrar hoş geldiniz diyor, protokolümüzün Söke’ye ve üyelerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Konuşmaların ardından Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile  Söke Ticaret Odası arasında Kardeş Oda protokolü imzalandı. Söke Ticaret Odası’na, günün anısına Gölcük görselli hediye takdim edilirken, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve Meclis Başkanı Veysel Kara tarafından ise, Söke ile ilgili kültürel motifli hediyeler, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’a ve Meclis Başkanı Aydoğan Tekin'e takdim edildi.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları