120x600

Alemdar inşaat

31-10-2019 EĞİTİM

SINAVI Kazanmak İsteyenler 1. Ara tatilde Yine ÇAMKENT’TE

Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı çalışma takvimine göre, yeni eğitim ve öğretim yılı içerisinde uygulayacağı ara tatil öğrenciler tarafından heyecanla beklenirken, Özel Çamkent Anadolu Lisesi Bolu’da YKS’ye hazırlanan ve tatillerini fırsata çevirmek isteyen tüm öğrencilerin faydalanabileceği bir kamp programı düzenleyecek.

SINAVI Kazanmak İsteyenler 1. Ara tatilde Yine ÇAMKENT’TE
Bİ tur

Bu yıl ilk defa  18-22 Kasım 2019 tarihleri arasında uygulanacak 1. ara tatil, hafta sonu tatili ile birlikte 9 gün olacak.

Bolu Özel Çamkent Anadolu Lisesi hem kendi öğrencilerinin hem de Bolu’da ki tüm öğrencilerin katılım sağlayabileceği 5 günlük kamp programında 18-22 Kasım tarihleri aralığında, güçlü öğretmen kadrosu ile 5 gün eğitim (26 saat ders), öğretmen ders notları, öğretmene soru sorma saatleri (10 saat), soru çözüm etütleri (10 saat), bireysel eğitim koçluğu ile Türkçe, Matematik, Fen ve Sosyal Taramalarının yanında TYT ve AYT Denemeleri ile tatilini fırsata çevirmek isteyen öğrencilere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Özel Çamkent Anadolu Lisesi kurucusu Ebru Akın, bu ara tatilin YKS’ye girecek olan öğrenciler için dönem başından bu zamana kadar eksiklerini gidermek, anlamadığı konular üzerinde yoğunlaşmak ve istedikleri hedefe ulaşmak için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirterek sundukları kamp programı ile de öğrencilerin bu tatili fırsata çevirmelerini hedeflediklerini vurguladı. Kamp için yoğun ilginin olduğunu ve sınırlı kontenjanlar ile en fazla 16 kişilik sınıflarda eğitim verdiklerini hatırlatan Ebru Akın, tanışmak ve bilgi almak isteyen tüm öğrencileri Özel Çamkent Anadolu Lisesi’ne davet etti.

 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları