120x600

Alemdar inşaat

15-12-2022 EKONOMİ

SİGORTA ACENTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI BTSO’DA DÜZENLENDİ

Bolu ili Sigorta Acenteleri istişare toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ve TOBB Sigortacılık Yetkilisi Hilal Öztürk’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

SİGORTA ACENTELERİ İSTİŞARE TOPLANTISI BTSO’DA DÜZENLENDİ
Bİ tur

Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, BTSO Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ve TOBB Sigortacılık Yetkilisi Hilal Öztürk, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, BTSO 4. Meslek Komitesi Başkanı Vedat Aykanat ve komite üyeleri ile meslek grubunda faaliyet gösteren sigorta acenteleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk gerçekleştirdi.

 

Toplantı da konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Türk İş Dünyası olarak özellikle sanayi tarafından ihtiyaç duyulan teminatların sağlanması ve sektörün yapısal sorunlarının çözülmesinin öncelikli beklentiler arasında olduğunu ifade etti. Başkan Ateş, bu nokta da ziraat, tarıma dayalı sanayi, tekstil, mobilya, kimya gibi sanayi tesislerin riskli görüldüğünden sigortalanmadığını ve bu gibi sektör dallarında zaman zaman yaşanılan teminat bulamama sorununun çözümünün çok önemli olduğunu açıkladı. Başkan Ateş, toplantının düzenlenmesinden dolayı BTSO  Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk ile meslek komitesi başkan ve üyelerine teşekkür ederek toplantının faydalı olmasını diledi. Toplantının devamında BTSO Meclis Üyesi İlhami Konuk, sigorta acentelerinin yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar hakkında, Özyeğin Üniversitesi Dr.Öğr. Üyesi Meriç Bıçakcıoğlu ise acentelerin dijital ortama geçişi ile ilgili sunum yaptılar. Toplantı soru cevap oturumuyla son buldu.

 

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları