120x600

Alemdar inşaat

20-03-2024 SİYASET

ŞEN ‘HİZMET İÇİN HER YERİ KARIŞ KARIŞ GEZERİZ’

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen Kılıçarslan Mahallesinde ki esnafları tüm ekibiyle ziyaret edip sorunlarını dinledi.

ŞEN ‘HİZMET İÇİN HER YERİ KARIŞ KARIŞ GEZERİZ’
Bİ tur

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken sahada dinlenmedik sorun kalmaması için elinden geleni yapan İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ve tüm İYİ Parti kadrosu Kılıçarslan Mahallesinde ki esnaflara ziyaret geçekleştirdi. Esnaflar tarafından samimi karşılanan Mansur Şen destek istedi ve değişimin şart olduğuna vurguda bulundu. Bir esnaf ziyaretinde “Başkanım bizi unutuyorlar, ilk defa siz geldiniz teşekkür ederiz” sözüne karşılık İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Şen “Bizler her soruna koşarız hizmet için her yeri karış karış gezeriz” dedi.

 

 

“GÖBEKLER KURALLARINA GÖRE YAPILMIYOR”

İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Şen ve İYİ Parti ekibi esnaf ziyaretinin ardından fabrika ziyareti gerçekleştirerek işçilerin sorunlarını dinledi. Bir işçinin yapılan kavşaklardan şikayetçi olması üzerin açıklamalarda bulunan Şen “Bir inşaat mühendisi olarak baktığımda yapılan göbeklerin bir kısmının sıkıntı yarattığını görmekteyiz. Vatandaşımız bize teveccüh ve belediye başkanlığı görevini verirse her şeyi kuralına göre yapacağız. Yollarımızı, kaldırımlarımız yapboz haline getirmeyeceğiz. Halkın parasını yine halka hizmet için harcayacağız” dedi.

 

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER SİYASET HABERLERİ
Fazilet Tekman
Köşe Yazarları
Burç Yorumları